Δ. Τσοβόλας: «Κόλαφος για ΝΔ και ΚΙΝΑΛ η απόφαση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής»

Must Read

Τη γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής που έκρινε παράνομη την κλήτευση μη πολιτικών προσώπων ως υπόπτων από την προανακριτική της Βουλής, έσπευσε να σχολιάσει ο Δημήτρης Τσοβόλας.

Ο γνωστός δικηγόρος και συνήγορος της δημοσιογράφου Γιάννας Παπαδάκου, που είχε κληθεί, προσφάτως, ως ύποπτη από την προανακριτική, θεωρεί πως η εν λόγω γνωμοδότηση αποτελεί «κόλαφο» για την πλειοψηφία των βουλευτών ΝΔ και ΚΙΝΑΛ.

«Την ένσταση αυτή είχαμε καταθέσει στην Επιτροπή και εν γνώσει τους οφθαλμοφανώς παράνομα την απέρριψαν», υποστηρίζει ο δικηγόρος και καταλήγει λέγοντας ότι «ο λαός τώρα μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του».

Η δήλωση του κ. Τσοβόλα έχει ως εξής:

«Κόλαφο για την πλειοψηφία των βουλευτών της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ, μελών της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Προκαταρκτικής Επιτροπής αποτελεί η ομόφωνη γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής. Η τελευταία γνωμοδότησε ότι είναι παράνομη η κλήση ως υπόπτων από την Κοινοβουλευτική Προκαταρκτική Επιτροπή, προσώπων μη πολιτικών. Την ένσταση αυτή είχαμε καταθέσει στην Επιτροπή και εν γνώσει τους οφθαλμοφανώς παράνομα την απέρριψαν αρχικά.

Έτσι αποκαλύφθηκαν οι παράνομες και σκόπιμες μεθοδεύσεις της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ που ήθελαν με αυτές να αποκλείσουν από την εξέτασή τους ως μάρτυρες τη Γιάννα Παπαδάκου και τον Ιωάννη Φιλιππάκη, οι οποίοι είχαν ζητήσει γραπτώς να εξεταστούν ως μάρτυρες, αλλά τους είχε προτείνει ως μάρτυρες και ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, για να αντικρούσει τους αβάσιμους ισχυρισμούς του Σάμπυ Μιωνή.

Ο λαός τώρα μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This