Σοβαρεύει το ειδύλλιο της Καϊλή με τον Τζόρτζι και δεν αποκλείεται να φάμε κουφέτα!

Must Read

«Love is in the air» για την Εύα Καϊλή και τον γοητευτικό Ιταλό της, που εθεάθησαν να βολτάρουν ανέμελοι στο κέντρο της Κηφισιάς, με την ευρωβουλευτή του Κινήματος Αλλαγής να αδιαφορεί για τα βλέμματα των περαστικών που σίγουρα θα αναρωτιόνταν ποιος είναι ο άντρας που τη συνοδεύει!

Και, για να σας λυθούν οι απορίες, πρόκειται για τον Φραντσέσκο Τζόρτζι, ο οποίος είναι ειδικός σύμβουλος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στον τομέα των Διεθνών Σχέσεων και των Ανθρώπινων Δικαιωμάτων. Καϊλή και Τζόρτζι είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια και όλα συνηγορούν (κυρίως οι συχνότατες επισκέψεις του ζεύγους στη γενέτειρα της Εύας, τη Θεσσαλονίκη), ότι το ειδύλλιο σοβαρεύει αρκετά!

Όπως εξομολογείται τελευταία σε συνεντεύξεις της, η 41χρονη Εύα θέλει πια να… νοικοκυρευτεί. Και, ως φαίνεται, ο τυχερός θα είναι ο κατάξανθος Φραντσέσκο που έχει γίνει η σκιά της Εύας στις Βρυξέλλες, όπου και οι δυο ζουν και εργάζονται. Άλλωστε, το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Ευρωκοινοβούλιο και η ανωνυμία που τους χαρίζει η βελγική πρωτεύουσα, τους επιτρέπει να ζουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους.

Προετοιμασία για μια νέα ζωή

Μάλιστα, η Εύα, σε εμφάνισή της σε τηλεοπτική εκπομπή κατά την περίοδο της καραντίνας, είχε μιλήσει εμμέσως (πλην σαφώς) για την ανάγκη μιας νέας ζωής, την οποία και προετοιμάζει. Είχε αναφερθεί, μάλιστα, στην εκπομπή «Έλα, χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου στο ανιψάκι της που γεννήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αλλάζει η ζωή σου, γιατί πρέπει να είσαι εκεί διαρκώς, το βλέπεις να μεγαλώνει, να αρχίζει να βλέπει. Είναι μια συγκλονιστική εμπειρία, είναι κάτι πολύ όμορφο… Άργησα κι εγώ. Θα πρέπει να το πάρω απόφαση. Ήταν πολύ σημαντική αυτή η περίοδος, επειδή όντως είδα ότι είναι κάτι που αλλάζει τη ζωή σου χωρίς να τη διακόπτει»!

Όταν δε είχε ερωτηθεί για τον ερχομό ενός παιδιού είχε πει ότι «αναγκαστικά είμαστε σε μια τελική ευθεία», διευκρινίζοντας όμως ότι δεν έχει παντρευτεί κρυφά.

Άρα, ο Ιταλός ετοιμάζεται… να το πάρει το κορίτσι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This