Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

Απίστευτα γεγονότα στην Βαλαωρίτου – ούτε νεύμα δεν αντάλλαξαν Μητσοτάκης – Σαμαράς

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Το μαγιό του πρωθυπουργού, το ουζάκι του Σαμαρά, και τα παγάκια στις… σχέσεις των δύο ανδρών.

Ένα απίστευτο γεγονός μπροστά σε δεκάδες μάρτυρες εκτυλίχθηκε νωρίτερα στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Βαλαωρίτου, όπου παραδοσιακά εκτυλίσσονται τα μεγάλα παρασκήνια της πολιτικής. Ο Αντώνης Σαμαράς, συνοδεία δύο δημοσιογράφων με την προσωπική του φρουρά να μην προκαλεί αλλά να είναι ακροβολισμένη στα σωστά σημεία, κάθισε για φαγητό σε γνωστό στέκι. Κάθισε μάλιστα σε μπροστινό τραπέζι στον πεζόδρομο, χωρίς καμία διάθεση να κρυφτεί. Για την ακρίβεια, όποιος περπατούσε στην Βαλαωρίτου, μπορούσε να δει τον πρώην πρωθυπουργό και την παρέα του.

Η ξαφνική εμφάνιση του Πρωθυπουργού!

Ξαφνικά μία ανακατωσούρα προκλήθηκε στον πεζόδρομο. Άνδρες ασφαλείας εμφανίστηκαν από το πουθενά και έλεγχαν εξονυχιστικά τον χώρο. Λίγα λεπτά αργότερα, εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης! Κατευθύνθηκε σε κατάστημα με καλοκαιρινά είδη, χωρίς να ανταλλάξει ούτε βλέμμα με τον Αντώνη Σαμαρά! Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός ήθελε να αγοράσει μαγιό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsbreak.gr ο πρωθυπουργός προτίμησε μαγιό χρώματος πράσινου, αλλά εντέλει δεν βρήκε κάτι στο νούμερο του και έφυγε χωρίς να αγοράσει.

Και μην βιαστούν κάποιοι να πουν ότι ίσως οι δύο άνδρες δεν αντελήφθησαν ο ένας την παρουσία του άλλου. Γνώριζαν από πριν, λόγω ακριβώς των ανδρών ασφαλείας που πάντα συννενοούνται μεταξύ τους, ότι βρίσκονταν και οι δύο στο ίδιο μέρος. Άρα, μια καλημέρα, έστω για τα μάτια του κόσμου θα μπορούσαν να την είχαν ανταλλάξει. Το ότι δεν το έκαναν, είναι ενδεικτικό της ψυχρότητας στις σχέσεις των δύο ανδρών.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ