Ο Μιωνή υποστήριξε ότι η σύζυγος του Πρωθυπουργού σχετίζεται με τον Παπασταύρου!

Must Read

ΠΑΡΑΝΟΪΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Ή ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΥΡΙΑΚΟ;

 

Είναι πραγματικά απίστευτα αυτά που ζούμε. Η Νέα Δημοκρατία θεωρεί αξιόπιστο έναν μάρτυρα ο οποίος ζητά επιτακτικά τα στοιχεία των αμερικανών πρακτόρων του FBI που τον ερευνούν, λέγοντας ότι θέλει να “σκοτώσει την υπόθεση εκεί“! Απαιτήσεις και ισχυρισμοί δηλαδή που βλέπουμε σε σειρές στο Netflix που διαδραματίζονται στην Κολομβία! Όπου και εκεί βλέπαμε βαρώνους να απαιτούν από τους ντόπιους πολιτικούς να τους αποκαλύψουν τα στοιχεία των αμερικανών πρακτόρων που τους έψαχναν!

 

Η συνήθεια όμως είναι ακόμα πιο εξωφρενική. Ο υπόδικος επιχειρηματίας ισχυρίζεται ότι η σύζυγος του σημερινού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, κυρία Μαρέεβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, διατηρεί στενές σχέσεις με τον δικηγόρο των οφσόρ, Σταύρο Παπασταύρου! Αλήθεια ακόμα αναμένουμε να δούμε ποιοι βουλευτές της νέας Δημοκρατίας θα θεωρήσουν αξιόπιστο έναν τέτοιο μάρτυρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This