Μήνυμα του Ισραήλ σε Σαμαρά-Μιωνή: «Ο κ. Παππάς είναι η απόδειξη της δικομματικής υποστήριξης των σχέσεων Ισραήλ-Ελλάδας»

Must Read

Όταν μιλάμε για timing… Μια ημέρα μετά την κατάθεση στην Προανακριτική ηχογραφημένων συνομιλιών του Νίκου Παππά με τον Σάμπυ Μιωνή από τον δεύτερο, ο πρώην υπουργός βρέθηκε στην Ισραηλινή Πρεσβεία, όπου τον υποδέχθηκε με κάθε επισημότητα ο Ισραηλινός Πρέσβης.

«Ο Πρέσβης του Ισραήλ κ. Yossi Amrani συναντήθηκε με τον Νίκο Παππά και συζήτησαν για τις πρόσφατες εξελίξεις στις σχέσεις των δύο χωρών & τον ενημέρωσε για την επιτυχή επίσκεψη του κ.Μητσοτάκη στο Ισραήλ. Ο κ.Παππάς είναι η απόδειξη της δικομματικής υποστήριξης των σχέσεων Ισραήλ-Ελλάδας», ανέφερε στην ανάρτησή της η Πρεσβεία του Ισραήλ στη χώρα μας, σε μια προφανώς υψηλής πολιτικής σημασίας κίνηση που εκθέτει τόσο τον Αντώνη Σαμαρά, όσο και τον Σάμπυ Μιωνή.

Εν τω  μεταξύ, ο Νίκος Παππάς αναφερόμενος στο περιεχόμενο των επίμαχων ηχογραφημένων συνομιλιών ξεκαθαρίζει: «Οι αναφορές σε ‘ατζέντα’, πληροφορίες για κάποιους που ‘κάνουν δουλειές’, προφανώς και δεν αφορούν τον κ. Παπαγγελόπουλο. Αφορούν τον κ. Σαμαρά και την παρέα του, τον κ. Μιωνή και τον κ. Παπασταύρου, που με διάφορα κόλπα έβγαζαν λεφτά από τότε. Οι μαφιόζικες μέθοδοι όμως θα αποκαλυφθούν. Και η αλήθεια θα λάμψει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This