Τετάρτη 23/6/2021

Μήνυμα του Ισραήλ σε Σαμαρά-Μιωνή: «Ο κ. Παππάς είναι η απόδειξη της δικομματικής υποστήριξης των σχέσεων Ισραήλ-Ελλάδας»

Όταν μιλάμε για timing… Μια ημέρα μετά την κατάθεση στην Προανακριτική ηχογραφημένων συνομιλιών του Νίκου Παππά με τον Σάμπυ Μιωνή από τον δεύτερο, ο πρώην υπουργός βρέθηκε στην Ισραηλινή Πρεσβεία, όπου τον υποδέχθηκε με κάθε επισημότητα ο Ισραηλινός Πρέσβης.

«Ο Πρέσβης του Ισραήλ κ. Yossi Amrani συναντήθηκε με τον Νίκο Παππά και συζήτησαν για τις πρόσφατες εξελίξεις στις σχέσεις των δύο χωρών & τον ενημέρωσε για την επιτυχή επίσκεψη του κ.Μητσοτάκη στο Ισραήλ. Ο κ.Παππάς είναι η απόδειξη της δικομματικής υποστήριξης των σχέσεων Ισραήλ-Ελλάδας», ανέφερε στην ανάρτησή της η Πρεσβεία του Ισραήλ στη χώρα μας, σε μια προφανώς υψηλής πολιτικής σημασίας κίνηση που εκθέτει τόσο τον Αντώνη Σαμαρά, όσο και τον Σάμπυ Μιωνή.

Εν τω  μεταξύ, ο Νίκος Παππάς αναφερόμενος στο περιεχόμενο των επίμαχων ηχογραφημένων συνομιλιών ξεκαθαρίζει: «Οι αναφορές σε ‘ατζέντα’, πληροφορίες για κάποιους που ‘κάνουν δουλειές’, προφανώς και δεν αφορούν τον κ. Παπαγγελόπουλο. Αφορούν τον κ. Σαμαρά και την παρέα του, τον κ. Μιωνή και τον κ. Παπασταύρου, που με διάφορα κόλπα έβγαζαν λεφτά από τότε. Οι μαφιόζικες μέθοδοι όμως θα αποκαλυφθούν. Και η αλήθεια θα λάμψει».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ