«Ο Μιωνή διέπραξε κατασκοπεία εις βάρος της Ελλάδας»

Must Read

Ραγδαίες εξελίξεις σήμερα στην προανακριτική

 

Αποκαλύψεις από τον Δ. Παπαγγελόπουλο, Στήριξη του Ισραήλ στον Νίκο Παππά!

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτουν ότι o πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, απαίτησε κατά τη σημερινή του κατάθεση να επισημανθεί ότι η υποκλοπή της συνομιλίας Παππά – Μιωνη συνιστά το έγκλημα της κατασκοπείας.

 

Εξήγησε δε επικαλούμενος τις παραγράφους 1 και 2 του άρθρου 148 του Ποινικού Κώδικα ότι μέσω του ηχητικού δημοσιοποιήθηκαν παρανόμως κρατικά μυστικά, με τρόπο που μπορεί να προκληθεί κίνδυνος στα συμφέροντα του κράτους. Αναφερόμενος φυσικά στο αίτημα του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, να διευθετηθεί η εκκρεμούσα υπόθεση του ελληνοισραηλινού επιχειρηματία, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τα λόγια του ίδιου του Σ. Μιωνή.

 

Μάλιστα, αρκετοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η δημοσιοποίηση του παράνομου υλικού από τον επιχειρηματία δύναται να επιφέρει ζημία στις σχέσεις των δύο κρατών. Γι’ αυτό και ο Δ. Παπαγγελόπουλος επισήμανε ότι το παράνομο usb έπρεπε να σταλεί απευθείας στον αρμόδιο εισαγγελέα πριν δημοσιοποιηθεί και μάλιστα από Επιτροπή του Κοινοβουλίου.

 

Απέλπιδα προσπάθεια του Μπουγά να εμπλέξει και τον Παππά!

 

Κατά τις ίδιες πηγές, σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο πρόεδρος της Επιτροπής, Γ. Μπούγας, συμπεραίνοντας: «Άρα, είναι συνένοχος και ο Παππάς», με τον Δ. Παπαγγελόπουλο να αντιτείνει: «Κύριε Πρόεδρε, ο διάλογος δεν είναι κατασκοπεία. Η παράνομη καταγραφή και η διάδοση που έγιναν από τον Σ. Μιωνή συνιστούν την πράξη της κατασκοπείας. Καμία ευθύνη δεν έχει ο Ν. Παππάς».

 

Η θέση του Δημήτρη Παπαγγελοπούλου δικαιώνεται από το γεγονός ότι ο πρέσβης του Ισραήλ δέχτηκε επισήμως χθες τον τέως υπουργό Νίκο Παππά, ανακοινώνοντας μάλιστα στον επίσημο λογαριασμό της πρεσβείας την συνάντηση. Το γεγονός αυτό συνιστά πλήρη στήριξη του κράτους του Ισραήλ στον Νίκο Παππά και αποδοκιμασία φυσικά στον Μιωνή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This