«Ο Σαμαράς μου είχε ζητήσει να προφυλακίσω τον Γιάννη Αγγέλου!» UPD

Must Read

Μία αποκάλυψη που προκαλεί σεισμό έκανε πριν από λίγο ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. Και πιθανόν για αυτόν το λόγο του απαγόρευσαν άρον – άρον να συνεχίσει την απολογία του με αποτέλεσμα να αποχωρήσει! Αναφερόμενος λοιπόν στην συνομιλία που είχε με την εισαγγελέα Τσατάνη όταν η τελευταία είχε ζητήσει να τον δει, του είχε αποκαλύψει μια πραγματικά φρικιαστική ιστορία Αναφορικά με τον αείμνηστο Γιάννη Αγγέλου, δεξί χέρι του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος έφυγε από την ζωή χτυπημένος από την επάρατο νόσο που του δημιούργησαν αυτοί που έστησαν σκευωρία σε βάρος του. Πραγματική σκευωρία και όχι τρίχες.

Ο Σαμαράς μου ζήτησε να προφυλακίσω τον Γιάννη Αγγέλου!

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο σε εκείνη τη συζήτηση η κυρία Τσατάνη του είχε εκμυστηρευθεί τις πιέσεις που δέχτηκε από τον Αντώνη Σαμαρά – μέσω απεσταλμένου του που δεν κατονόμασε – για να προφυλακίσει τον Γιάννη Αγγέλου για το δήθεν σκάνδαλο Βατοπεδίου! Μάλιστα η ίδια προσέθεσε πως ζήτησε τη γνώμη του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη! Ο οποίος ήταν κάθετος και αυστηρός, λέγοντάς της σε καμία περίπτωση να μην κάνει αυτή την άδικη ενέργεια.

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος δεν πίστευε στα αυτιά του. Οπότε επισκέφθηκε αμέσως τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος και του επιβεβαίωσε την όλη στιχομυθία! Και μάλιστα καταφέρθηκε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του Αντώνη Σαμαρά!

Όταν κάποιοι από την πλειοψηφία της προανακριτικής αμφισβήτησαν τα λεγόμενα του τέως αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, αυτός πέρασε στην αντεπίθεση και απαίτησε την κατά αντιπαράσταση εξέταση, τόσο με την κυρία Τσατάνη όσο και με τον κύριο Αντώνη Σαμαρά! Εκεί ακριβώς πραγματικά μέσα σε πανικό, τα μέλη της πλειοψηφίας που ως γνωστόν πρόσκεινται στον Αντώνη Σαμαρά, τραυλίζοντάς που είπαν ότι τελείωσε ο χρόνος για την απολογία του και θα έπρεπε να περάσουν σε ερωτήσεις!

Μπορεί τώρα να κρύβουν τον κύριο Αντώνη Σαμαρά, στην δικαιοσύνη όμως θα αναγκαστεί να έρθει.

Ακολούθησε ανακοίνωση των δικηγόρων της κυρίας Τσατάνη, την παραθέτουμε αυτούσια:

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ως πληρεξούσιοι Δικηγόροι της κ. Γεωργίας Κων/νου Τσατάνη, Εισαγγελέως Εφετών Αθηνών ε.τ., δηλώνουμε ότι οι ισχυρισμοί του κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, τέως Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης, ότι δήθεν του εκμυστηρεύθηκε πως «είχε δεχθεί πιέσεις από τον κ. Αντώνη Σαμαρά, μέσω απεσταλμένου του, για να προφυλακίσει τον Γιάννη Αγγέλου για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου» είναι παντελώς ανυπόστατοι και συκοφαντικοί, ότι η αήθης και θρασύτατη επίθεση την οποία εξαπολύει είναι αποκύημα νοσηρής φαντασίας, ότι αρνείται ρητώς και κατηγορηματικώς την ανωτέρω αναφορά του κ. Παπαγγελόπουλου, καθώς επίσης ότι ουδεμία σχέση είχε ή έχει με τον κ. Αντώνη Σαμαρά, πρώην Πρωθυπουργό. Η κ. Γεωργία Κων/νου Τσατάνη επιφυλάσσεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την προάσπιση της τιμής και της υπόληψής της, επιφυλασσόμενη παντός εν γένει νομίμου δικαιώματός της».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This