Τρίτη 22/6/2021

Ποιο είναι το πρωτοκλασάτο ζευγάρι του ΣΥΡΙΖΑ που ο ανταγωνισμός βάζει «φωτιά» στον έρωτά τους;

Γκρίζα σύννεφα πλανώνται πάνω από την πολυσυζητημένη σχέση λαμπερού και… πρωτοκλασάτου ζεύγους βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι δύο νέοι, ωραίοι, αλλά και πολλά υποσχόμενοι πολιτικοί, γνωρίστηκαν και ερωτεύθηκαν μέσα στο κόμμα τους, και, ενώ οι σύντροφοί τους πίστευαν πως θα φάνε κουφέτα, ξαφνικά όλα δείχνουν να αλλάζουν, με τον χωρισμό να είναι προ των πυλών.

Εκείνη φέρεται δυσαρεστημένη από τη σχέση, καθώς, ως φαίνεται, άλλα περίμενε, μιας και ο σύντροφός της είναι απόμακρος και πολλές φορές αδιάφορος. Φυσικά, για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι βρίσκεται αντιμέτωπο με «ερωτικές συμπληγάδες». Και δεν είναι η πρώτη φορά που «απειλούνται» με χωρισμό.

Η ιστορία τους πολυτάραχη. Ήταν μαζί, χώρισαν, επανήλθαν κι αποφάσισαν κάποια στιγμή να κάνουν το επόμενο βήμα και να συγκατοικήσουν. Φαίνεται, όμως, ότι αυτή ακριβώς η συγκατοίκηση δεν αποδίδει, με αποτέλεσμα τον ερχομό της «καταιγίδας».

Άλλωστε, όταν έχεις μπροστά σου λαμπρή κοινοβουλευτική καριέρα, πώς μπορείς να γίνεις «το κορίτσι για το σπίτι», αναρωτιούνται οι επαΐοντες.

Εσωκομματικός ανταγωνισμός

Οι φίλοι τους λένε, λοιπόν, ότι μεταξύ τους «φώλιασε» ο ανταγωνισμός, καθώς εκείνη είναι πολύ προβεβλημένο στέλεχος, με μέλλον στο κόμμα κι εκείνος νιώθει πολλά βήματα πιο πίσω. Η απόσταση και η ψυχρότητα έχουν πάρει τη θέση της αγάπης και των κοινών στόχων. Και να φανταστεί κανείς, ότι μόλις πριν από λίγους μήνες οι ίδιοι δημοσιοποίησαν τη σχέση τους.

Ακριβώς, όμως, επειδή φρόντισαν να δημοσιοποιηθεί ο έρωτάς τους, οι οριστικές αποφάσεις που θα παρθούν τώρα πρέπει να είναι σοβαρές. Τα πισωγυρίσματα βαραίνουν την πολιτική εικόνα τους. 

Όπως και να έχει όμως, οι δυο τους έχουν καιρό να εμφανιστούν μαζί, κι αυτό λέει… αρκετά. Το περσινό πολύ «ερωτικό καλοκαίρι» τους, μάλλον, αποτελεί πολύ μακρινή ανάμνηση πια…

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ