Τρίτη 22/6/2021

Προανακριτική: Μετέτρεψαν σε εισαγγελείς βουλευτές-πλαστογράφους και συνομιλητές παιδεραστών;

Το ότι η προανακριτική για τον τέως αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο θα γραφτεί στην ιστορία ως η πιο μελανή σελίδα του κοινοβουλίου, το έχουν καταλάβει άπαντες.

Εξοστρακισμός αντιφρονούντων βουλευτών, απόκρυψη μαρτύρων, απώλεια κατηγορητηρίου, παραπέμπουν σε πρακτικές Τσαουσέσκου και όχι φυσικά σε κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Όπως και το ότι μέλος της προανακριτικής έχει οριστεί ο κύριος Θανάσης Πλεύρης, ο οποίος έχει διατελέσει δικηγόρος του μηνυτή Αντώνη Σαμαρά!

Φαίνεται όμως ότι η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη. Εάν αληθεύουν στο ελάχιστο οι αποκαλύψεις του TVXS.gr, τότε μιλάμε για μία σύνθεση που εκτός από παράνομη, εμπλέκεται και σε παραβατικές δραστηριότητες με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Βουλευτής-πλαστογράφος στην προανακριτική;

Η αποκάλυψη της ιστοσελίδας του ευρωβουλευτή Στέλιου Κούλογλου, θέλει εν ενεργεία μέλος της προανακριτικής να εμπλέκεται σε σκοτεινή υπόθεση πλαστογραφίας διαθήκης. Ενώ ήδη έχει ασκηθεί εις βάρος του δίωξη για πλαστογραφία και απάτη!

Ο βουλευτής κατηγορείται ότι ως νομικός, πλαστογράφησε διαθήκη συγγενικού του προσώπου με σκοπό φυσικά να αλλάξουν χέρια τα περιουσιακά τους στοιχεία μετά το θάνατό του. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, ενημέρωση ήταν ο ίδιος ο κύριος Μητσοτάκης, πριν ακόμα τον τοποθετήσει ως μέλος της προανακριτικής. Δεν χρειάζεται να περιγράψουμε τι θα συμβεί εάν η καταγγελία έχει βάση.

Ο βουλευτής και ο μαστροπός ανηλίκων κοριτσιών

Η δεύτερη αποκάλυψη αγγίζει τα όρια του χυδαίου. Στις συνομιλίες που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα λοιπόν και αποτελούν νόμιμες παρακολουθήσεις της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, ένας εκ των συνομιλητών του καθάρματος που προωθούσε ανήλικες στην πορνεία, ήταν βουλευτής που συμμετέχει στην προανακριτική!

Επειδή η αποκάλυψη των ονομάτων θεωρείται θέμα χρόνου, εάν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, υπερβαίνει τα όρια της κομματικής αντιπαράθεσης και αγγίζει τα όρια ασέλγειας πάνω στο ίδιο το εκλογικό σώμα.

Ο βουλευτής που βρέθηκε στα κιτάπια του Φρουζή

Η τρίτη αποκάλυψη – πάντα τις μεταφέρουμε με επιφύλαξη – εάν ισχύει, θα στείλει πολύ κόσμο κατηγορούμενο. Σύμφωνα με το TVXS, βουλευτής που συμμετέχει στην προανακριτική, «συνελήφθη« στα κιτάπια του Φρουζή! Αυτό εάν είναι άνω ποταμών! Και σε μία τέτοια περίπτωση οι ευθύνες είναι ποινικές και τεράστιες. Εάν μάλιστα το γνώριζαν κι άλλα μέλη της προανακριτικής και το άφησα να συμβεί, τότε καθίστανται αυτομάτως συνυπεύθυνοι.

Αναμένουμε τις εξελίξεις, κάνουμε και εμείς το ρεπορτάζ μας και θα επανέλθουμε.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ