Σάββατο 15/5/2021

Εθνική ντροπή η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί υπό την σιωπή της ντόπιας ηγεσίας

Την ώρα που η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός έβγαζαν φωτογραφίες σε χασαποταβέρνα, ο Ερντογάν προέβαινε στην ύψιστη προσβολή κατά του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.

Μην τρέφουμε αυταπάτες. Ο τούρκος πάντα ίδιος ήταν. «Τούρκον είδες, γρόσια θέλει. Κι άλλον είδες; Κι άλλα θέλει», έλεγε ο σοφός λαός μας. Ο Ερντογάν είχε προαναγγείλει αυτή του την πρόθεση εδώ και μία δεκαετία. Τώρα όμως θεώρησε ότι ήταν η κατάλληλη ευκαιρία να το κάνει, γιατί είχε απέναντί του μία ηγεσία φοβική, που κοιτάει μόνο να αρμέξει τον ελληνικό λαό και όχι να προασπίσει τα εθνικά μας δίκαια.

Δεν είναι δυνατόν λίγες ημέρες μετά το τηλεφώνημα Μητσοτάκη σε Ερντογάν, που όπως μας ταΐζουν σανό εδώ τα ΜΜΕ έγινε σε καλό κλίμα, να κάνει ο Ερντογάν αυτή την κίνηση. Δεν είναι δυνατόν ο έλληνας πρωθυπουργός να ξεφτιλίζεται και να παρακαλά τον Ερντογάν να μιλήσουν στο τηλέφωνο και μετά από λίγες μέρες να γίνεται αυτό το ανοσιούργημα!

Δεν είναι δυνατόν ο κύριος πρωθυπουργός να ποζάρει σε χασαποταβέρνα μαζί με την κυρία πρόεδρο της Δημοκρατίας, η οποία σημειωτέον όχι μόνο δεν έχει βγάλει μιλιά για το θέμα, αλλά όποτε μιλά, κάνουν πανηγύρια οι τούρκοι, και την ίδια στιγμή να συμβαίνει αυτή η απίστευτη προσβολή κατά του Ελληνισμού.

Ξυπνήστε επιτέλους! Δεν καταλαβαίνετε ότι εκτός από τον λαό θα σας μαυρίσει και η ίδια η ιστορία;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ