ΣΥΡΙΖΑ: Ερωτήματα για τρεις βουλευτές της ΝΔ, μέλη της Προανακριτικής, αν έχουν σοβαρές εμπλοκές και ποινικές εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη

Must Read

Ερώτηση προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για ενδεχόμενες ποινικές εμπλοκές βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και μελών της Προανακριτικής Επιτροπής, που  γεννούν ερωτήματα και δυσπιστία για την αμεροληψία και την αντικειμενικότητά τους.

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία επικαλείται δημοσιεύματα, αυτό εγείρει σοβαρά ερωτήματα τόσο για την συμμετοχή τους στην Προανακριτική Επιτροπή, όσο και για την κοινοβουλευτική τους ιδιότητα.

Το πιο πρόσφατο από τα δημοσιεύματα των ηλεκτρονικών και έντυπων ΜΜΕ που αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι αυτό του tvxs.gr με τίτλο «Οι ‘εισαγγελείς’ της Προανακριτικής εξυπηρετούν μαστροπούς και συντάσσουν πλαστές διαθήκες;»

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα:

  • Βουλευτής της Ν.Δ. – μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής  φέρεται να διώκεται για πλαστογραφία διαθήκης και απάτη, ενώ η δίωξη σε βάρος του εκκρεμούσε πριν θέσει υποψηφιότητα στις εθνικές εκλογές του της 7ης Ιουλίου 2019.
  • Βουλευτής της ΝΔ – μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα προώθησης ανηλίκων στην πορνεία, που σύμφωνα και με τα όσα ντοκουμέντα ήρθαν στο φως  από τις καταγραφές της ΕΥΠ πρόκειται για κύκλωμα trafficking, εκβιασμών, χρηματισμού δικαστών και εμπλοκής υψηλόβαθμων αξιωματούχων.
  • Βουλευτής της ΝΔ – μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής  φέρεται να συνδέεται με τη NOVARTIS HELLAS  και να έχει κομβικό ρόλο στον επηρεασμό της κοινής γνώμης και τη διαμόρφωση θετικής εικόνας της εταιρίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This