Προανακριτική: Οι «κατήγοροι» θα μετατραπούν σε κατηγορούμενους

Must Read

Εάν αληθεύουν οι πληροφορίες ότι ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος θα παραπεμφθεί με ψήφους Ν.Δ. – ΚινΑλ για αδικήματα άσχετα με την υπόθεση Novartis, τότε θα έχουμε τον ορισμό της κατάχρησης εξουσίας από τα μέλη της πλειοψηφίας. Εάν δηλαδή η παραπομπή του βασιστεί στους ισχυρισμούς Μιωνή που από το πουθενά εμφανίστηκε με μία παράνομη υποκλοπή και δολίως αλλοιωμένη απομαγνητοφώνηση  προκειμένου να αναζωπυρώσει ένα κατηγορητήριο που είχε καταρρεύσει, τότε θα μιλάμε για πρωτοφανή λαθροχειρία στα χρονικά του κοινοβουλίου.

 

Εάν μάλιστα αποδειχτεί ότι αυτή την μεθόδευση την γνώριζαν από πριν μέλη της προανακριτικής αλλά και άσχετα άτομα, όπως παραδείγματος χάριν εκδότες που βρίσκονται σε αντιδικία με μη πολιτικά πρόσωπα τα οποία στοχοποιούνται ως ύποπτοι, τότε η υπόθεση λαμβάνει σοβαρότατες διαστάσεις.

 

Ειδικά μετά την αποκάλυψη ότι ο έλληνοισραηλινός επιχειρηματίας είχε καταθέσει παρόμοιο δικόγραφο στην ισραηλινή δικαιοσύνη, η οποία όμως το έθεσε στο αρχείο. Στο δικόγραφο αυτό μάλιστα αναφέρονται τα ίδια πρόσωπα, απουσιάζει όμως οποιαδήποτε αναφορά στο όνομα του Δημήτρη Παπαγγελοπούλου! Αντίθετα, σε περίοπτη θέση ως αρχηγός ναζιστικής οργάνωσης κι άλλα γραφικά, βρίσκεται ο Μάκης Βορίδης.

 

Το στοιχείο αυτό το έχουν στα χέρια τους τα μέλη της προανακριτικής και μάλιστα πρόκειται για δικόγραφο και όχι κάποια υποκλοπή ή κάποιον ισχυρισμό. Και μάλιστα είχε κατατεθεί λίγους μήνες πριν την έναρξη εργασιών της προανακριτικής! Με πολύ απλά λόγια, το δικόγραφο αυτό που κατατέθηκε το 2019, απορρίπτει οποιονδήποτε μετέπειτα ισχυρισμό που βασίζεται σε προγενέστερα γεγονότα. Όπως πχ συναντήσεις του 2016 και υποκλοπές, Στοιχεία τα οποία βρίσκονταν στα χέρια του μηνυτή πολύ πριν καταθέσει το δικόγραφο στο Ισραήλ.

 

Όσοι λοιπόν στην προσπάθειά τους να συγκαλύψουν το τεράστιο σκάνδαλο Novartis και τις ευθύνες της εταιρείας αλλά και των πολιτικών που επέτρεψαν να γίνει το πλιάτσικο εις βάρος των ελλήνων προβούν σε τέτοια λαθροχειρία, οι ευθύνες τους θα είναι ποινικές και όχι μόνο πολιτικές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This