6-8-2020

Με «μπαντάνα» στο κάμπριο ο Βαρουφάκης! Άγριο το κράξιμο στα social media!

Μόλις χθες γράφαμε ότι το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη «μπάζει από παντού», καθώς τα στελέχη του φεύγουν το ένα μετά το άλλο, και την ίδια μέρα, σαν να μη συμβαίνει απολύτως τίποτε γύρω του, ο πρόεδρος του ΜέΡΑ25 εμφανίστηκε στο Instagram να απολαμβάνει το καλοκαίρι του ως άλλος… Λόρενς της Αραβίας!

Με μακό μπλουζάκια σε στιλ «μπαντάνα» στο κεφάλι, κάμπριο αυτοκίνητο, πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο και… πέρα βρέχει.

Ποιος προβληματίζεται τώρα για πολιτική, αποχωρήσεις μελών του κόμματος και άλλα;

Κι ας έχουν ήδη φύγει αρκετά στελέχη, καταγγέλλοντάς το ως κοινοβουλευτικά ανύπαρκτο, με στοιχεία οικογενειοκρατίας στους κόλπους του, δίχως όργανα να λειτουργούν και να λογοδοτούν στα μέλη, καθώς και ως ένα σκοταδιστικό και αδιαφανές μόρφωμα.

Ο Γιάνης και η -σύζυγος- Δανάη ποσώς ενδιαφέρονται για όλα αυτά τα… tres banal στους κύκλους τους!

Και να σκεφθεί κανείς ότι σε αυτό το ταξίδι που έκαναν στην Κέρκυρα, από όπου και η… τραγική φωτογραφία, είχαν πάει με άλλους βουλευτές και μέλη του ΜεΡΑ25, ώστε να συμμετάσχουν στις διαμαρτυρίες κατοίκων για θέματα περιβαλλοντικής φύσης και να συζητήσουν μαζί τους για την κατάσταση σε χωματερή του νησιού.

Και, αφού έλυσαν, ως φαίνεται, τα θέματα των «κακόμοιρων Κερκυραίων», είπαν να μη φορτιστούν περαιτέρω και να το διασκεδάσουν.

Στο επίσημο προφίλ του κόμματος

Μάλιστα, δεν έμειναν στην ιδιωτική τους στιγμή, ως όφειλαν, αλλά ανέβασαν αυτό το απίστευτο -για αρχηγό κόμματος- ενσταντανέ όχι στα δικά τους προφίλ, αλλά στον… επίσημο λογαριασμό του κόμματος στο Instagram!

Μάλιστα, ο πρώην «τσάρος» της ελληνικής οικονομίας με την κόκκινη μπαντάνα στο κεφάλι φρόντισε να κάνει like στη φωτογραφία του.

«Και μετά την τριήμερη επίσκεψη του ΜέΡΑ25 στην Κέρκυρα ήρθε η ώρα της… επιστροφής!» είναι η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία του Γιάνη Βαρουφάκη και της Δανάης Στράτου «αλά αραβικά».

Η εμφάνιση αυτή του αρχηγού του ΜεΡΑ25 ξεσήκωσε θύελλα αρνητικών σχολίων στα social media, αφού η συγκεκριμένη εικόνα καθόλου δεν παραπέμπει σε αποστολή για λογαριασμό του κόμματος.

Μετά το κράξιμο που έφαγε, πάντως, όχι «Λόρενς της Αραβίας», αλλά «Λόρενς της μ@@@κίας» θα μπορούσε να τον χαρακτήριζε κανείς!

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φαήλος Κρανιδιώτης
Φαήλος Κρανιδιώτης
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ