Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

Ποιος ήταν ο μοναδικός πολιτικός που συγκέντρωσε θετικά σχόλια στο πόρισμα του Αντιεισαγγελέα Σοφουλάκη;

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Μάριος Σαλμάς, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Είναι ο μόνος πολιτικός για τον οποίο επιφύλαξε θετικά σχόλια στο πόρισμά του για τους χειρισμούς στην υπόθεση Novrartis ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Λάμπρος Σοφουλάκης.

Ο κ. Σοφουλάκης, έγραψε συγκεκριμένα τα εξής: «Ο τρίτος -στον Σαλμά αναφέρεται- πέραν των λεπτομερώς διαλαμβανόμενων καίριων παρεμβάσεων για την καταπολέμηση της διαφθοράς στον χώρο του φαρμάκου και την κατακόρυφη μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης τον κρίσιμο χρόνο της θητείας του, επισημαίνει με έμφαση το γεγονός ότι πρώτος αυτός με τις πληροφορίες του προς στις Αρχές έδωσε το έναυσμα διερεύνησης και στη χώρα μας της εν λόγω υπόθεσης».

Ο αντιεισαγγελέας αφιερώνει στον βουλευτή της Ν.Δ. μία φράση του Μενάνδρου: «Τόλμη δικαία και θεός συλλαμβάνει». Παράσημο κανονικό.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ