Παρέλαση της ντροπής στο βήμα της Βουλής

Must Read

Είναι πραγματικά μία ημέρα ντροπής για το ελληνικό κοινοβούλιο. Μία συζήτηση που θα έπρεπε να είχε ακυρωθεί εάν το πολιτικό σύστημα είχε το παραμικρό ψήγμα εθνικής συνείδησης. Αντίθετα, αυτό που βλέπουμε να παρελαύνει από το βήμα της Βουλής, προκαλεί μόνο ντροπή στον ελληνικό λαό.

 

Βουλευτές, που αντί να είναι στρατιώτες της πατρίδας και του λαού, παρελαύνουν ως στρατιωτάκια του Σαμαρά, διαβάζοντας σημειώσεις που δυσκολεύονται και οι ίδιοι να καταλάβουν και χειροκροτούνται από τον κύριο Θάνο Πλεύρη στα άδεια έδρανα. Τον δικηγόρο του Αντώνη Σαμαρά.

Βουλευτές που στα νιάτα τους φώναζαν ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο του, σήμερα να εμφανίζονται με την προβιά του συντηρητικού και να υμνούν όχι την παράταξη ή ακόμα και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, αλλά τον Αντώνη Σαμαρά τον αδικημένο!

 

Αντί να παρελαύνουν από το βήμα της Βουλής και να ζητούν συγνώμη, όχι ο εικονιζόμενος, είναι τυχαία η φωτογραφία, αυτός απλά έγραφε άρθρα υπέρ της φαρμακοβιομηχανίας που έφαγε τα λεφτά των ελλήνων, για τους υπόλοιπους μιλάμε που κυβερνούσαν την περίοδο 2011 – 2014, αντί να απολογούνται στον ελληνικό λαό που επέτρεψαν στην Novartis  να κλέψει δημόσιο χρήμα, παριστάνουν τους αδικημένους και τους κατηγόρους!

 

Μία πρωτοφανής κατάπτωση της Δημοκρατίας, της ποιότητας του πολιτεύματος, που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν θα υπήρχαν πλέον στο πολιτικό σκηνικό, σήμερα παρελαύνουν ως εξουσιαστές με την υποστήριξη φυσικά βέβηλων οικονομικών συμφερόντων που τους έφεραν στην εξουσία για να τα υπηρετήσουν.

 

Αποδεικνύονται ιδανική επένδυση για τους χορηγούς τους, ολίγιστοι για να υπηρετούν τον λαό και την πατρίδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This