Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Παρέλαση της ντροπής στο βήμα της Βουλής

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Είναι πραγματικά μία ημέρα ντροπής για το ελληνικό κοινοβούλιο. Μία συζήτηση που θα έπρεπε να είχε ακυρωθεί εάν το πολιτικό σύστημα είχε το παραμικρό ψήγμα εθνικής συνείδησης. Αντίθετα, αυτό που βλέπουμε να παρελαύνει από το βήμα της Βουλής, προκαλεί μόνο ντροπή στον ελληνικό λαό.

Βουλευτές, που αντί να είναι στρατιώτες της πατρίδας και του λαού, παρελαύνουν ως στρατιωτάκια του Σαμαρά, διαβάζοντας σημειώσεις που δυσκολεύονται και οι ίδιοι να καταλάβουν και χειροκροτούνται από τον κύριο Θάνο Πλεύρη στα άδεια έδρανα. Τον δικηγόρο του Αντώνη Σαμαρά.

Βουλευτές που στα νιάτα τους φώναζαν ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο του, σήμερα να εμφανίζονται με την προβιά του συντηρητικού και να υμνούν όχι την παράταξη ή ακόμα και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, αλλά τον Αντώνη Σαμαρά τον αδικημένο!

Αντί να παρελαύνουν από το βήμα της Βουλής και να ζητούν συγνώμη, όχι ο εικονιζόμενος, είναι τυχαία η φωτογραφία, αυτός απλά έγραφε άρθρα υπέρ της φαρμακοβιομηχανίας που έφαγε τα λεφτά των ελλήνων, για τους υπόλοιπους μιλάμε που κυβερνούσαν την περίοδο 2011 – 2014, αντί να απολογούνται στον ελληνικό λαό που επέτρεψαν στην Novartis  να κλέψει δημόσιο χρήμα, παριστάνουν τους αδικημένους και τους κατηγόρους!

Μία πρωτοφανής κατάπτωση της Δημοκρατίας, της ποιότητας του πολιτεύματος, που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν θα υπήρχαν πλέον στο πολιτικό σκηνικό, σήμερα παρελαύνουν ως εξουσιαστές με την υποστήριξη φυσικά βέβηλων οικονομικών συμφερόντων που τους έφεραν στην εξουσία για να τα υπηρετήσουν.

Αποδεικνύονται ιδανική επένδυση για τους χορηγούς τους, ολίγιστοι για να υπηρετούν τον λαό και την πατρίδα.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ