Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Συγκινητική η στήριξη του Άδωνι Γεωργιάδη στον Φρουζή της Novartis

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Μπορεί ο κύριος Γεωργιάδης και παρά τις αποφάσεις της δικαιοσύνης να επιτέθηκε κατά των επίκουρων εισαγγελέων κυρίου Ντζούρα και κύριου Μανώλη, όσον αφορά ομως την υπόθεση του ισχυρού άνδρα της Novartis, κυρίου Φρουζή, η στάση του ήταν ανθρώπινη και συγκινητική.

Εκεί είδαμε έναν μεταμορφωμένο Άδωνι Γεωργιάδη, που η ζεστασιά με την οποία αντιμετώπισε τον κύριο Φρουζή, έδειχνε έναν πραγματικά ευαίσθητο άνθρωπο. Όταν ο Παύλος Πολάκης αναφέρθηκε στο όνομά του Φρουζή και το λογαριασμό με τα εκατομμύρια που διατηρούσε ακόμα αμέσως ο κύριος Γεωργιάδης βγήκε και τον υπερασπίστηκε, υπενθυμίζοντας ότι ο κύριος Φρουζής έχει αθωωθεί από δικαστήριο των …Σερρών!!

Φυσικά, δεν είχε την ίδια ευαισθησία για τους επίκουρους εισαγγελείς, που και οι δύο έχουν ερευνηθεί από την δικαιοσύνη, δε βρέθηκε τίποτα μεμπτό, όμως ο κύριος Γεωργιάδης τους καταδίκασε από το βήμα της Βουλής. Για τον κύριο Φρουζή όμως υποστήριξε ότι δεν υπάρχει λογαριασμός, και αν υπάρχει θα πρέπει να προσκομιστεί, παρά τις εξελίξεις στην Αμερική και τα εκατοντάδες εκατομμύρια πρόστιμο.

Βέβαια, μπορεί όντως να ισχύει αυτό που υποστηρίζει ο κύριος Σαμαράς και ο κύριος Γεωργιάδης, η Novartis να έφαγε ένα δισεκατομμύριο πρόστιμο στην Αμερική επειδή πήρε μίζα η κυρία Σούλα η παιδίατρος και τη μίζα δεν την έδινε ο κύριος Φρουζής, αλλά ο κλητήρας της Novartis, αυτός με το μούσι.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ