Συγκινητική η στήριξη του Άδωνι Γεωργιάδη στον Φρουζή της Novartis

Must Read

Μπορεί ο κύριος Γεωργιάδης και παρά τις αποφάσεις της δικαιοσύνης να επιτέθηκε κατά των επίκουρων εισαγγελέων κυρίου Ντζούρα και κύριου Μανώλη, όσον αφορά ομως την υπόθεση του ισχυρού άνδρα της Novartis, κυρίου Φρουζή, η στάση του ήταν ανθρώπινη και συγκινητική.

Εκεί είδαμε έναν μεταμορφωμένο Άδωνι Γεωργιάδη, που η ζεστασιά με την οποία αντιμετώπισε τον κύριο Φρουζή, έδειχνε έναν πραγματικά ευαίσθητο άνθρωπο. Όταν ο Παύλος Πολάκης αναφέρθηκε στο όνομά του Φρουζή και το λογαριασμό με τα εκατομμύρια που διατηρούσε ακόμα αμέσως ο κύριος Γεωργιάδης βγήκε και τον υπερασπίστηκε, υπενθυμίζοντας ότι ο κύριος Φρουζής έχει αθωωθεί από δικαστήριο των …Σερρών!!

 

Φυσικά, δεν είχε την ίδια ευαισθησία για τους επίκουρους εισαγγελείς, που και οι δύο έχουν ερευνηθεί από την δικαιοσύνη, δε βρέθηκε τίποτα μεμπτό, όμως ο κύριος Γεωργιάδης τους καταδίκασε από το βήμα της Βουλής. Για τον κύριο Φρουζή όμως υποστήριξε ότι δεν υπάρχει λογαριασμός, και αν υπάρχει θα πρέπει να προσκομιστεί, παρά τις εξελίξεις στην Αμερική και τα εκατοντάδες εκατομμύρια πρόστιμο.

 

Βέβαια, μπορεί όντως να ισχύει αυτό που υποστηρίζει ο κύριος Σαμαράς και ο κύριος Γεωργιάδης, η Novartis να έφαγε ένα δισεκατομμύριο πρόστιμο στην Αμερική επειδή πήρε μίζα η κυρία Σούλα η παιδίατρος και τη μίζα δεν την έδινε ο κύριος Φρουζής, αλλά ο κλητήρας της Novartis, αυτός με το μούσι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This