Πρώην στέλεχος της ΝΔ και των ΑΝΕΛ προσχώρησε στην Ελληνική Λύση (pic)

Must Read

Την προσχώρησή του στην Ελληνική Λύση ανακοίνωσε ο Αχαιός πολιτικός Γιάννης Λαϊνιώτης, ο οποίος είναι γνωστός από τη διαδρομή του στην πολιτική ως στέλεχος της Ν.Δ. για πολλά έτη, αλλά και από τη συμμετοχή του στους ΑΝ.ΕΛ., με τους οποίους κατέβηκε στις εκλογές (πρώτος επιλαχών βουλευτής το 2015).

Ο Αχαιός πολιτικός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο και ύστερα από αυτή τη συνάντηση έκανε τη δήλωση προσχώρησης: «Μετά τη συνάντησή μου με τον Κυριάκο Βελόπουλο, διαπιστώνοντας ότι ταυτιζόμαστε πλήρως ιδεολογικοπολιτικά, αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκλησή του και εντάχθηκα στον πατριωτικό πολιτικό φορέα της Ελληνικής Λύσης».

Η ένταξη του Γιάννη Λαϊνιώτη στην Ελληνική Λύση, σύμφωνα με πηγές του κόμματος, σηματοδοτεί την προσπάθεια πύκνωσης των τάξεών της με στελέχη πρώτης γραμμής, προκειμένου να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο το αντιπολιτευτικό οπλοστάσιό της απέναντι στην κοινωνική αποσάθρωση και στα σχέδια που απεργάζονται ξένες δυνάμεις σε βάρος των κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας μας.

Ο Γιάννης Λαϊνιώτης, αναφερόμενος στη νέα εποχή της Ελληνικής Λύσης στην Αχαΐα, υπογράμμισε: «Με βάση τις οδηγίες του προέδρου μας, την αμέσως επόμενη περίοδο προχωράμε στην αναγκαία οργανωτική ανασυγκρότηση. Αποδέχτηκα το ανάλογο βάρος της ευθύνης και φιλοδοξώ, ορισθείς στην πρωτοπορία αυτής της προσπάθειας, με την καθοριστική σύμπραξη όλων των συναγωνιστών, να πολλαπλασιάσουμε τις δυνάμεις μας στην Αχαΐα για να καταστεί εφικτή η εκπροσώπησή μας στη Βουλή των Ελλήνων».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This