Σε… εμπόλεμη κατάσταση στο twitter Έλενα Ακρίτα και Άδωνις Γεωργιάδης, εξαπολύουν «βόμβες» εκατέρωθεν

Must Read

Με σκληρές επιθέσεις από πλευράς Έλενας Ακρίτα και χτυπήματα ακόμα και κάτω από τη ζώνη από τον Άδωνι Γεωργιάδη συνεχίζεται στο διαδίκτυο η άγρια κόντρα ανάμεσα στη γνωστή δημοσιογράφο και στον υπουργό Ανάπτυξης.

Το τελευταίο επεισόδιο στις… σχέσεις τους πυροδοτήθηκε με αφορμή την αποχώρηση της Μαριάννας Λάτση από την επένδυση στο Ελληνικό.

Με ένα ιδιαίτερα καυστικό σχόλιο στο twitter, η Eλενα Ακρίτα σχολίασε: «Άλλος ένας θρίαμβος του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη. Αποσύρεται η Μαριάννα Λάτση από το Ελληνικό. Τουλάχιστον του έμεινε το μαύρισμα»..

Η ανάρτηση ήταν προφανώς προκλητική. Αλλά στην αντίδρασή του ο υπουργός υπερέβη τα εσκαμμένα, αφήνοντας αιχμές για την ψυχική της υγεία! «Η οικογένεια Λάτση προχώρησε σε μια ενδοοικογενειακή συμφωνία μεταξύ των δύο αδελφών, όπου η μία πλευρά της οικογένειας πήρε το ένα κομμάτι της κοινής τους περιουσίας και η άλλη το άλλο. Τώρα το πώς αυτό αφορά στην Κυβέρνηση και στον Υπουργό μόνον το άρρωστο μυαλό της το ξέρει!» ανταπάντησε ο Αδ. Γεωργιάδης.

Ακολούθησε νέα ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα: «Λοιπόν, ακούστε κύριε Άδωνι Γεωργιάδη, για να τελειώνουμε. Το ‘άρρωστο μυαλό της’ είναι μηνύσιμο. Το γεγονός πως πάλεψα και παλεύω τριάντα χρόνια με την κατάθλιψη δεν σας δίνει το δικαίωμα να με στοχοποιείτε και να προβαίνετε σε άθλιους χαρακτηρισμούς! Οι άνθρωποι που πολεμάμε τη νόσο αυτή είμαστε όλοι άξιοι σεβασμού και δεν σας επιτρέπουμε να μας πιάνετε στο στόμα σας. Ντροπή!».

Και ύστερα από αυτή την ανάρτηση, ήρθε η απάντηση από τον Γεωργιάδη, ο οποίος, τόνισε ότι δεν γνώριζε το γεγονός που αναφέρει η κυρία Ακρίτα: «Αγαπητή κυρία Ακρίτα, ούτε ήξερα ούτε θα μπορούσα να ξέρω ότι πάσχετε από κατάθλιψη. Σας εύχομαι πολλά περαστικά και δεσμεύομαι να μην σας ασκήσω κριτική ξανά, για όσα γράφετε κάθε μέρα για μένα, αφού τώρα πλέον θα τα βλέπω υπό άλλη σκοπιά. Η επένδυση πάει μία χαρά πάντως».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This