«My style rocks» είπαν κάποιες κυρίες στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου

Must Read

Είναι και ένα είδος πασαρέλας για τις κυρίες της πολιτικής η ετήσια δεξίωση της Προεδρίας για την αποκατάσταση της δημοκρατίας. Έτσι και η προχθεσινή 46η έβαλε τις γυναίκες πολιτικούς να αναζητούν φορεματάκι… Κάποιες το βρήκαν με επιτυχία, άλλες πάλι όχι.

Και επειδή πλέον έχουμε γυναίκα Πρόεδρο Δημοκρατίας μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι η Κατερίνα Σακελλαροπούλου δεν το έψαξε και πολύ το ντύσιμό της στην πρώτη της αυτή επίσημη πρεμιέρα. Το μπλε ασύμμετρο φόρεμά της ήταν μάλλον ακατάλληλο για την περίσταση.

Και πάντως δεν την κατατάσσει στις καλοντυμένες της βραδιάς, όπως ήταν η πρώην υπουργός Εφη Αχτσιόγλου, η πρόεδρος του «2021» Γιάννα Αγγελοπούλου, η βουλευτής της Ν.Δ. Ζωή Ράπτη και η Όλγα Γεροβασίλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ζωή Ράπτη φορούσε μαύρη τουαλέτα, με ωραίο μπούστο.

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως διάλεξε φόρεμα «κοκτέιλ» απογευματινό, αρκετά απλοϊκό για τη δεξίωση, η Κατερίνα Νοτοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ φόρεσε ασπρόμαυρη μακριά τουαλέτα, όχι ιδιαίτερα καλής εμπνεύσεως, ενώ «όλα τα βλέμματα» τράβηξε το φουστάνι της Νάντιας Γιαννακοπούλου του Κινήματος Αλλαγής, που ήταν τύπου αρχαιοελληνικό! Η πρόεδρος Φώφη Γεννηματά, από την άλλη, διάλεξε, όπως πάντα, ένα από τα αγαπημένα της παντελόνια. Το δαντελένιο χρώματος ιβουάρ φόρεμα της Γιάννας Αγγελοπούλου, που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της, το… μάτιασαν. Ένας σερβιτόρος παραπάτησε και της το λέρωσε με λικέρ μέντα!

«Τι να κάνω, ρε παιδιά, να βγάλω το φόρεμα;» αναφώνησε η ίδια με το που έπεσε το ποτό πάνω της! Με αυτά και με τα άλλα λοιπόν, η Πρόεδρος Σακελλαροπούλου κατάφερε να ξαναβάλει το Ποτάμι στην Προεδρία. Είδαμε τις κυρίες του κόμματος Θεοδωράκη να παρελαύνουν η μία μετά την άλλη στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This