3-7-2020

Αποκλειστικό: Δείτε ποιοι εγκαταστάθηκαν στα υπόγεια του Μαξίμου

Ήταν μια ιδέα του Γιώργου Μουρούτη, στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, και πάλαι ποτέ Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, η οποία έδωσε δύσκολες επικοινωνιακές μάχες σε έναν (διαδικτυακό) χώρο, που η Νέα Δημοκρατία δεν ήταν και η καλύτερη. Ο λόγος για την περιβόητη «ομάδα αλήθειας», που πραγματικά έκανε πολύ δουλειά με τα βιντεάκια της, και βοήθησε τη Νέα Δημοκρατία, να κερδίσει τις εκλογές.

Τα βίντεό της αποδόμησαν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και έδωσαν πολλές φορές τροφή.
Όταν έπεσε ο Πρόεδρος Αντώνης, η ομάδα απειλήθηκε με διάλυση. Μάλιστα τους είπαν να τα μαζέψουν και να φύγουν. Η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, και οι συναντήσεις που έκανε μαζί με στενούς του συνεργάτες, ο Γιώργος Μουρούτης τους επανέφερε σε ενεργό δράση. Επικεφαλής τους είχε τεθεί ένα διάστημα ο Κώστας Κυρανάκης ως αναπληρωτής εκπρόσωπος επικοινωνίας της ΝΔ.

Για ένα διάστημα τα παιδιά της ομάδας αλήθειας είχαν εγκατασταθεί στα…άγνωστα γραφεία της ΝΔ στην Καλλιθέα. Όταν αυτά έκλεισαν μετά την αποκάλυψη ότι θαμώνας τους υπήρξε ο Νίκος Γεωργιάδης, η ομάδα αναγκάστηκε να εγκατασταθεί στην Πειραιώς , στον δεύτερο και σε γραφεία που έμπαιναν με κωδικούς.μόνο όσοι είχαν πρόσβαση σε αυτά.

Αν και πολλού δεν τους είχαν δεί με καλό μάτι, αποδείχθησαν …κρυφός άσος της ΝΔ σε αυτήν την αναμέτρηση και κέρδισαν κατά κράτος τους αντιπάλους του στο διαδίκτυο.
Αυτό δεν το ξέχασαν οι άνθρωποι του Μεγάρου Μαξίμου. Για αυτό και από τις πρώτες τους ενέργειες ήταν να τους πάρουν στα…υπόγεια του Μαξίμου. Εκεί θα συνεργάζονται με τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου Κωνσταντίνο Ζούλα.

Πλέον ο Κ. Μ και Κ. Δ (τα στοιχεία τους στη διάθεση του newsbreak.gr, αλλά δεν θέλουμε να τους… κάψουμε) έχουν εγκατασταθεί εκεί που κάποτε στόχευαν. Βλέπεις η ιστορία κάνει κύκλους…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου
Σάββας Καλεντερίδης
Σάββας Καλεντερίδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ