Για γέλια (ή, μήπως, για κλάματα;) οι κυβερνητικές δικαιολογίες για τις… βόλτες του πρωθυπουργού με τα στρατιωτικά ελικόπτερα

Must Read

Με μισόλογα, υπεκφυγές και… κωμικές εκδηλώσεις πολιτικής υστερίας επέλεξε να απαντήσει η κυβέρνηση στην ηχηρή αποκάλυψη ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα χρειάστηκε να δεσμεύσουν -όπως καταγγέλλει η αξιωματική αντιπολίτευση- τρία στρατιωτικά ελικόπτερα το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το γεγονός θα εντασσόταν αυτονόητα στις συνήθεις επιδείξεις πολιτικού νεοπλουτισμού της εγχώριας πολιτικής ελίτ, αν στο μεταξύ ο ελληνικός στόλος δεν βρισκόταν σε διάταξη μάχιμης αποτροπής στο Αιγαίο. Εντούτοις, στο πολιτικό δελφινάριο των Αθηνών βρέθηκαν οι συνήθεις πρόθυμοι, που δεν είδαν κανένα λάθος στις μετακινήσεις του πρωθυπουργού με τα στρατιωτικά ελικόπτερα και χαρακτήρισαν αναιδώς τη δημόσια κριτική… βλακείες!

Τον τόνο έδωσε και πάλι ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος, σε μια προσπάθεια αντιστροφής των πραγμάτων, δεν άντεξε την ασκούμενη κριτική και μιλώντας στον ΑΝΤ1 ξέσπασε με ακραίους χαρακτηρισμούς σε δημοσιογράφο που τόλμησε να θέσει το θέμα, αξιώνοντας να σταματήσει να τον εκνευρίζει με αυτά που λέει. «Δεν ντρέπεστε να λέτε πως ο Μητσοτάκης κάνει διακοπές; Δεν ντρέπεστε;» ωρυόταν στον δημοσιογράφο ο Άδωνις, ενώ στη συνέχεια απαίτησε να σταματήσουν όλοι αυτοί που «μιλούν» να λένε βλακείες γιατί τον εκνευρίζουν!

Κορυφαίες πολιτικές πράξεις διαφήμισης της χώρας

Κατά την εκδοχή του υπουργού Ανάπτυξης, η συνάντηση στην Αντίπαρο του ζεύγους Μητσοτάκη με τον Τομ Χανκς και τη σύζυγό του, με κοντομάνικα και βερμούδες, όπως και η αυθημερόν μετάβαση του πρωθυπουργού και της Μαρέβας στην Επίδαυρο συνιστούν κορυφαίες πολιτικές πράξεις διαφήμισης της χώρας και σε καμία περίπτωση δεν εντάσσονται σε πρόγραμμα χαλάρωσης και διακοπών.

Την πιο «γλαφυρή» απάντηση, πάντως, την έδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Σπήλιος Λιβανός, τονίζοντας τις αρετές του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς σημείωσε ότι «ο πρωθυπουργός δουλεύει πολύ σκληρά, δεν έχουν όρια η εργασία του και η αποδοτικότητά του, και στο πλαίσιο αυτό έκρινε ότι έπρεπε να κάνει δύο κινήσεις αυτό το Σαββατοκύριακο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This