Αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό, ποιοι Υπουργοί είναι ακλόνητοι

Must Read

Η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, που έχει προγραμματισθεί για την προσεχή Παρασκευή, θα είναι κατά πάσαν πιθανότητα, η τελευταία με την σημερινή του σύνθεση.

Αξιόπιστες πληροφορίες φέρουν τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει λάβει τις τελικές αποφάσεις του σχετικά με τις αλλαγές που θα γίνουν, τόσο όσον αφορά στα πρόσωπα, όσο και στις δομές των υπουργείων που θα αναδιοργανωθούν προκειμένου το κυβερνητικό σχήμα να καταστεί πλέον αποτελεσματικό και η συνεργασία του με τους υπηρεσιακούς παράγοντες της δημοσίας διοίκησης να είναι πιο αρμονική.

Δεδομένης και της επιτυχούς αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων τους τελευταίους μήνες, θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα υπάρξουν αλλαγές στα υπουργεία Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας.

Απεναντίας, η διαχείριση της κρίσης του κορωνοϊού, ναι μεν κρίνεται ότι αντιμετωπίσθηκε επιτυχώς από το υπουργείο Υγείας, ανέδειξε όμως διαφωνίες στα οικονομικά κυρίας υπουργεία, όπου υπήρξε προβληματισμός για την αναλογία με την οποία τα κυβερνητικά κονδύλια που διετέθησαν, θα διανέμονταν για στήριξη επιχειρήσεων ή για την επιδοματική ενίσχυση εργαζομένων.

Αυτό φέρνει σε δύσκολη θέση τον υπουργό Εργασίας. Για διαφορετικούς λόγους σε αντιστοίχως δύσκολη θέση βρίσκεται και ο υπουργός Τουρισμού.

Υπάρχουν επίσης σκέψεις για ευρύτερη αναμόρφωση του επικοινωνιακού επιτελείου της κυβέρνηση, κάτι που ενδεχομένως θα καταστήσει επιτακτικό η φημολογουμένη μετακίνηση του Στέλιου Πέτσα σε παραγωγικό υπουργείο.

Πηγή: «Εστία»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This