Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021

Μυρωδιά πρόωρων εκλογών αυτή τη στιγμή στην Βουλή!

Και ενώ όλοι περιμένουν από ώρα σε ώρα την ανακοίνωση ανασχηματισμού από πλευράς του πρωθυπουργού, ώστε να προλάβει να κάνει υπουργικό συμβούλιο την Παρασκευή με νέο σχήμα, η ομιλία του στην Βουλή είχε έντονο το άρωμα των πρόωρων εκλογών.

Έμπειρος πολιτικός έλεγε στο newsbreak.gr ότι ο τρόπος με τον οποίον ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο σχέδιο Πισσαρίδη, ανοίγει διάπλατα την πόρτα για την προκήρυξη πρόωρων εκλογών τον Σεπτέμβριο. Το χρονοδιάγραμμα που έθεσε αναφορικά με τις ανακοινώσεις του σχεδίου Πισσαρίδη, την διαβούλευση που θα ακολουθήσει και καταληκτική ημερομηνία στις αρχές του Σεπτεμβρίου για τις τελικές προτάσεις της κυβέρνησης, ανοίγει διάπλατα την πόρτα στις εκλογές.

Η αναφορά ότι οι προτάσεις Πισσαρίδη υπερβαίνουν τον κοινοβουλευτικό βίο της παρούσας κυβέρνησης, η αναπόφευκτη οικονομική κατάρρευση που έρχεται καλπάζοντας καθώς τα οικονομικά στοιχεία για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο φαίνεται ότι θα είναι πολύ μακριά από τον προϋπολογισμό, στρώνει το χαλί για να προκηρύξει εκλογές με πρόσχημα την οικονομία. Έχοντας λοιπόν το σχέδιο Πισσαρίδη στα χέρια του και υποχρεωμένος να λάβει σκληρά μέτρα που δεν είχαν καμία σχέση με όσα είχε προτείνει προεκλογικά, έχει την απόλυτη δικαιολογία για να προσφύγει πρόωρα στις κάλπες. Και έχοντας απέναντί του έναν ΣυΡιζΑ τον οποίο έχει χτυπήσει αλύπητα τον τελευταίο μήνα με την προανακριτική, την υπόθεση Παππά, την υπόθεση Καλογρίτσα και εσχάτως με τις αποκαλύψεις για το Μάτι.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ