Νίκος Χαρδαλιάς μαινόμενος: «Η αλητεία έχει τα όριά της και γι’ αυτό καταθέτω μηνύσεις»

Must Read

Έξω φρενών ο Νίκος Χαρδαλιάς για τα fake news που τοn θέλουν να είναι μέτοχος σε εργοστάσιο κατασκευής μασκών και μάλιστα να κατέχει το 5%.

Το τελευταίο διάστημα, ακούγονται οι φήμες που θέλουν τον Νίκο Χαρδαλιά να έχει ποσοστό σε εργοστάσιο που κατασκευάζει μάσκες μιας χρήσης, ο ίδιος το διαψεύδει με ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι θα προβεί σε μηνύσεις και αγωγές έναντι σε όποιον ενέπλεξε το όνομά του σε αυτές τις ψευδείς φήμες.

«Επειδή η αλητεία έχει τα όριά της, επειδή ΟΥΔΕΜΙΑ συμμετοχή έχω σε οποιοδήποτε εργοστάσιο ή οποιαδήποτε ανάλογη εταιρεία στην Ελλάδα ή στην αλλοδαπή, επειδή όχι μόνο βίλα δεν έχω (ή είχα ποτέ) αλλά όλα τα χρόνια παραμένω με την οικογένεια μου στο ενοίκιο στον Καρέα, επειδή όλα αυτά είναι γνωστά και αποδεικνύονται από το πόθεν έσχες μου που κάθε χρόνο καταθέτω στις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές, έδωσα σήμερα εντολή στον δικηγόρο μου να προχωρήσει σε μηνύσεις και εξαντλητικές αγωγές έναντι οποιουδήποτε αναπαράγει την συγκεκριμένη ψευδή, συκοφαντική “είδηση”» 

Και προσθέτει: «Δεν κάνω βήμα πίσω στη μάχη απέναντι σε θρασύμια, μικρούς Γκειμπελίσκους, που κρύβονται πίσω από ανώνυμα και ψεύτικα προφίλ, δεν κάνω βήμα πίσω απέναντι σε ψεκασμένους και ανισόρροπους γραφικούς συνομωσιολόγους που απειλούν και συκοφαντούν, και που προσπαθούν με όρους ανύπαρκτων σεναρίων και θεωριών επιστημονικής φαντασίας να υπονομεύσουν την προσπάθεια των Ελλήνων και της πατρίδας μας να τηρήσει τα μέτρα, να ξεπεράσει την κρίση, να κερδίσει την μάχη με τον αόρατο εχθρό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This