Δευτέρα 21/6/2021

Επί του Περιστυλίου: Ηλεκτρονικό περιοδικό για πρώτη φορά στην ιστορία της Βουλής των Ελλήνων

Προσβάσιμο από την ιστοσελίδα της Βουλής είναι το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό στην ιστορία της που τιτλοφορείται «Επί του Περιστυλίου» και θα κυκλοφορεί κάθε 15 ημέρες. Ως «νέο δίαυλο εξωστρέφειας και επικοινωνίας με τους πολίτες», το χαρακτήρισε ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου Κωνσταντίνος Τασούλας.

Ο ετήσιος απολογισμός του νομοθετικού έργου και του κοινοβουλευτικού ελέγχου, η αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά και το αφιέρωμα στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις «Δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις» είναι τα θέματα που κυριαρχούν στο 1ο τεύχος, του ηλεκτρονικού Περιοδικού που εκδίδει για πρώτη φορά στην ιστορία της η  Βουλή των Ελλήνων.

Στις σελίδες του υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ για όλες τις συζητήσεις και τις ψηφοφορίες στο Κοινοβούλιο, τις διεθνείς αποστολές, καθώς και αναλυτική παρουσίαση του κοινωνικού και πολιτιστικού έργου της Βιβλιοθήκης και του Ιδρύματος της Βουλής.

Δείτε το πρώτο τεύχος του περιοδικού ΕΔΩ

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ