Πέμπτη 17/6/2021

Ο Θεοχάρης ξαναχτυπά και οι Έλληνες αναρωτιούνται

Η απόφαση της κυπριακής κυβέρνησης για υποβιβασμό της Ελλάδας απο την κατηγορία Α στη Β των χωρών προέλευσης επισκεπτών στην Κύπρο, προβλημάτισε τον Υπουργό τουρισμού, κύριο Χάρη Θεοχάρη. Ο οποίος έκανε και σχετική δήλωση λέγοντας ότι «είναι μια απόφαση την οποία δεν κατανοώ, θεωρώ ότι είναι λανθασμένη, δεν ξέρω σε ποια κριτήρια ακριβώς στηρίχτηκε.».

Μάλιστα. Η Κύπρος δηλαδή ρίχνει ένα ασύλληπτο χαστούκι στην Ελλάδα, στην ελληνική κυβέρνηση για να είμαστε ακριβείς, και ο υπουργός κύριος Θεοχάρης λέει ότι «δεν την κατανοεί, ότι είναι λανθασμένη και δεν ξέρει σε ποια κριτήρια ακριβώς στηρίχθηκε«. Και τα λέει αυτά σε συνέντευξη.

Θα ήταν μία αποδεκτή δήλωση, εάν μιλάγαμε για τις Ηνωμένες Πολιτείες και όχι για την Κύπρο με την οποία έχουμε άριστες, αδελφικές σχέσεις. Ο κύριος Θεοχάρης λοιπόν, δεν χρειάζεται να κατανοήσει την απόφαση. Έπρεπε να την είχε προλάβει. Εκτός αν ντρεπόταν να πάρει τηλέφωνο τον ομόλογό του. Πράγμα που δεν πιστεύουμε, απλώς ο κύριος Θεοχάρης ήταν για ακόμα μια φορά ανεπαρκής.

Ο κύριος Θεοχάρης αν πιστεύει ότι απόφαση είναι λανθασμένη, έπρεπε πάλι να έχει πάρει τον ομόλογό του τηλέφωνο, και όχι να λέει αερολογίες σε συνεντεύξεις. Και εάν ο κύριος Θεοχάρης δεν ξέρει σε ποια ακριβώς κριτήρια στηρίχθηκε η απόφαση, έπρεπε ήδη να έχει πάρει τηλέφωνο ώστε να ενημερωθεί για να κάνει τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις. Και όχι να μοιράζεται τον πόνο του με τους άτυχους ακροατές που έτυχε να ακούσουν την συνέντευξη του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ