Παρασκευή 25/6/2021

Μυστήρια πράγματα: Το ελληνικό ΥΠΕΞ απάντησε στην… «τουρκική απάντηση στην Ελλάδα» που ανέφερε ο Ερντογάν

Η δήλωση του Ταγίπ Ερντογάν «τους είπαμε (σ.σ. Ελλάδα), μην τολμήσετε να επιτεθείτε στο OrucReis, αλλιώς θα πληρώσετε ένα πολύ βαρύ τίμημα. Σήμερα πήραν την πρώτη τους απάντηση» φαίνεται πως… άναψε φωτιές, καθώς το ελληνικό ΥΠΕΞ με ανακοίνωσή του, χωρίς να κατονομάζει τον Τούρκο Πρόεδρο, τόνισε πως ο Νίκος Δένδιας θα ενημερώσει «για τα πραγματικά γεγονότα των τελευταίων ημερών» τους Ευρωπαίους ΥΠΕΞ στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη της Παρασκευής.

Δείτε ακόμα: Τι «απάντηση» έδωσαν οι Τούρκοι σήμερα στην Ελλάδα, όπως υποστηρίζει ο Ερντογάν;

Μυστήρια πράγματα…

Γιατί δεν μας λένε κι εμάς τι έχει συμβεί, αν έχει συμβεί όντως κάτι;

Ή αν δεν έχει συμβεί και πρόκειται απλά για τουρκική προπαγάνδα εσωτερικής κατανάλωσης, γιατί πάλι δεν το λένε να ξέρουμε κι εμείς να αγνοούμε τις τουρκικές κραυγές;

Η ανακοίνωση του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με ισχυρισμούς τουρκικής πλευράς:

Σχετικά με ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα ενημερώσει τους ομολόγους του στο αυριανό έκτακτο Συμβούλιο των Υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε., μεταξύ άλλων, για τα πραγματικά γεγονότα των τελευταίων ημερών ως προς τα επιχειρησιακά συμβάντα στην περιοχή.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ