19-9-2020

«Πυρ» κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς στην πανδημία 

Επίθεση στην κυβέρνηση σχετικά με την πολιτική που εφαρμόζει για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού εξαπέλυσε χθες η αντιπολίτευση. Ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός σημείωσε: «Ενώ στην αρχική περίοδο, που τα πράγματα πήγαιναν σχετικά καλά, η κυβέρνηση επιχείρησε να “εισπράξει” πολιτικά οφέλη, τώρα που ζούμε καθημερινά μια ανεξέλεγκτη αύξηση των κρουσμάτων υπερτονίζεται η έλλειψη ατομικής ευθύνης και υποβαθμίζεται προκλητικά ο ρόλος της κυβέρνησης και της κρατικής ευθύνης». «Η επιτυχία στην κυβέρνηση, η αποτυχία στους πολίτες!» ανέφερε, σχολιάζοντας ότι «η ουσία, πάντως, είναι ότι ως κοινωνία και ως χώρα δεν “μείναμε ασφαλείς”».

Φώφη Γεννηματά: «Να πει ποιος είναι ο σχεδιασμός»

Για παλινωδίες της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας έκανε λόγο η Φώφη Γεννηματά. Με δήλωσή της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής τόνισε ότι «η κυβέρνηση πρέπει να πει ποιος είναι ο σχεδιασμός για την αντιμετώπιση της πανδημίας και να σταματήσει να μεταφέρει τις ευθύνες στους πολίτες». Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «ιδιαίτερα για τα σχολεία, η κυβέρνηση καλείται να παρουσιάσει ολοκληρωμένο προγραμματισμό για την προστασία της υγείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών».

ΚΚΕ: «Επιχειρεί να ενοχοποιήσει τη νεολαία»

Με αφορμή το άνοιγμα των σχολείων, εξάλλου, το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του ανέφερε: «Η κυβέρνηση από τη μία επιχειρεί να ενοχοποιήσει τη νεολαία για την έξαρση των κρουσμάτων και, από την άλλη, ανακοινώνει το άνοιγμα των σχολείων στις 7 Σεπτεμβρίου χωρίς να ενημερώνει γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές με ποια προετοιμασία, μέσα και μέτρα προστασίας θα γίνει αυτό δυνατό».

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ