«Πυρ» κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς στην πανδημία 

Must Read

Επίθεση στην κυβέρνηση σχετικά με την πολιτική που εφαρμόζει για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού εξαπέλυσε χθες η αντιπολίτευση. Ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός σημείωσε: «Ενώ στην αρχική περίοδο, που τα πράγματα πήγαιναν σχετικά καλά, η κυβέρνηση επιχείρησε να “εισπράξει” πολιτικά οφέλη, τώρα που ζούμε καθημερινά μια ανεξέλεγκτη αύξηση των κρουσμάτων υπερτονίζεται η έλλειψη ατομικής ευθύνης και υποβαθμίζεται προκλητικά ο ρόλος της κυβέρνησης και της κρατικής ευθύνης». «Η επιτυχία στην κυβέρνηση, η αποτυχία στους πολίτες!» ανέφερε, σχολιάζοντας ότι «η ουσία, πάντως, είναι ότι ως κοινωνία και ως χώρα δεν “μείναμε ασφαλείς”».

Φώφη Γεννηματά: «Να πει ποιος είναι ο σχεδιασμός»

Για παλινωδίες της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας έκανε λόγο η Φώφη Γεννηματά. Με δήλωσή της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής τόνισε ότι «η κυβέρνηση πρέπει να πει ποιος είναι ο σχεδιασμός για την αντιμετώπιση της πανδημίας και να σταματήσει να μεταφέρει τις ευθύνες στους πολίτες». Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «ιδιαίτερα για τα σχολεία, η κυβέρνηση καλείται να παρουσιάσει ολοκληρωμένο προγραμματισμό για την προστασία της υγείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών».

ΚΚΕ: «Επιχειρεί να ενοχοποιήσει τη νεολαία»

Με αφορμή το άνοιγμα των σχολείων, εξάλλου, το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του ανέφερε: «Η κυβέρνηση από τη μία επιχειρεί να ενοχοποιήσει τη νεολαία για την έξαρση των κρουσμάτων και, από την άλλη, ανακοινώνει το άνοιγμα των σχολείων στις 7 Σεπτεμβρίου χωρίς να ενημερώνει γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές με ποια προετοιμασία, μέσα και μέτρα προστασίας θα γίνει αυτό δυνατό».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This