Σάββατο 12/6/2021

Έκκληση Βελόπουλου: «Επιτέλους, ας γίνει η σύσκεψη πολιτικών αρχηγών πριν είναι πολύ αργά!»

Αντίθετη στον διάλογο με την Τουρκία δηλώνει η Ελληνική Λύση. Σχολιάζοντας τις εξελίξεις, το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου σημειώνει σε ανακοίνωσή του ότι «ο διάλογος με την Άγκυρα, στον οποίο θέλει να μας σύρει το Βερολίνο, προσομοιάζει στη συμφωνία του Μονάχου το 1938, όταν παραχώρησαν πάλι ευρωπαϊκό έδαφος (Σουηδία) στον Χίτλερ με σκοπό να αποφευχθεί ο πόλεμος».

Σήμερα, συνεχίζεται στην ανακοίνωση, «η Ε.Ε. επαναλαμβάνει το νέο έγκλημα με τον νέο Χίτλερ, τον Ερντογάν. Το έγκλημα της πολιτικής ενθάρρυνσης των επιδρομέων με εκχώρηση αυτή τη φορά ελληνικής κυριαρχίας δεν θα το συγχωρήσει η ιστορία. Η Ελλάς δεν είναι Τσεχοσλοβακία!».

Με αφορμή και την τελευταία αποτυχημένη Σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε. και τη στάση του Βερολίνου, η Ελληνική Λύση διαπιστώνει: «Δεν υπάρχει καμία αλληλεγγύη, καμιά Ευρώπη. Επιτέλους, ας γίνει η σύσκεψη πολιτικών αρχηγών πριν είναι πολύ αργά! Εάν δεν κάνουν και τώρα, σημαίνει ότι η Ν.Δ. έχει συμφωνήσει τη συνεκμετάλλευση».

Το κόμμα του κ. Βελόπουλου, όπως σημειώνει, «έχει προειδοποιήσει διαχρονικά για τον σκοτεινό, ανθελληνικό ρόλο της Γερμανίας. Όταν οι Γερμανοί πολίτες συλλαμβάνονται να φωτογραφίζουν στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Ελλάδας, όταν γερμανικές ΜΚΟ οργανώνουν εισβολή παράνομων μεταναστών σε συνεργασία με τους Τούρκους, όταν η Γερμανία τορπιλίζει πραξικοπηματικά τα δικαιώματα της Ελλάδας και υπερασπίζεται την Τουρκία, ουδείς πλέον δικαιούται να ισχυρισθεί ότι ‘δεν γνώριζε’».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ