Διαδικτυακός πόλεμος Αντώναρου-Χαρδαλιά! Τελικά ποιος είναι ο «ιδιώτης»;

Must Read

Άγρια κόντρα ξέσπασε στο διαδίκτυο ανάμεσα στον Ευάγγελο Αντώναρο και τον Νίκο Χαρδαλιά, με εκατέρωθεν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μια λέξη και η σημασία της ήταν αυτή που «έκλεψε» τις εντυπώσεις!

Όλα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση του πρώην Υπουργού και κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος αποκάλεσε τον κ.Χαρδαλιά «συστηματικό ψεύτη», με αφορμή ένα δημοσίευμα του iefimerida.gr στο οποίο αναφερόταν πως ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας χαρακτήρισε την Ελλάδα «χώρα της φήμης και των fake news».

Ανέφερε μάλιστα ο κ.Αντώναρος, μεταξύ άλλων, σε ανάρτησή του: «Αποκαλεί Έλληνας υφυπουργός (Χαρδαλιάς κατά το iefimerida.gr) την Ελλάδα ‘χώρα της φήμης και των fake news’ κ δεν τν έχει πάρει κανείς με τις πέτρες. Ούτε τα ΜΜΕ, ούτε το πολιτικό σύστημα, ούτε ο Πρωθυπουργός που τον ανέσυρε από την αφάνεια. Ντροπή σου, συστηματικέ ψεύτη!».

Και δεν έμεινε μόνο εκεί. Επανήλθε με νέα ανάρτηση, στην οποία χαρακτήρισε τον Νίκο Χαρδαλιά «διαρκώς παραπληροφορών και ψευδόμενο».

Την Τετάρτη ο Ευάγγελος Αντώναρος σχολίασε και τις δηλώσεις Διακόπουλου που δημιούργησαν μπάχαλο στην κυβέρνηση με αποτέλεσμα την παραίτησή του από τη θέση του Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας του Πρωθυπουργού. Χρησιμοποίησε μάλιστα και τη λέξη «ιδιώτης», της οποίας έδωσε και τις έννοιες:

«Η λέξη ιδιώτης έχει στα ελληνικά δύο έννοιες:
1. Άτομο χωρίς δημόσια ιδιότητα.
2. Αμαθής, ευτελής, ηλίθιος».

Η απάντηση του Νίκου Χαρδαλιά στον «ιδιώτη» Αντώναρο

Από την πλευρά του, ο Νίκος Χαρδαλιάς την Πέμπτη αποφάσισε να απαντήσει στον Ευάγγελο Αντώναρο, χρησιμοποιώντας μάλιστα σκληρή γλώσσα, αποκαλώντας «ιδιώτη» τον πρώην υπουργό.

«Προς: κο Ευάγγελο Αντώναρο, Ιδιώτη (και σε απάντηση των χυδαίων αναφορών του σε μένα). Προσοχή! Σοβαρευτείτε αμέσως! Κινδυνεύετε να ταυτιστείτε ως ιδιώτης που είστε και με τις δύο έννοιες της δικής σας χθεσινής ανάλυσης της λέξης Ιδιώτης…», ανέφερε στο twitter ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Η… ανταπάντηση  Αντώναρου!

Λίγες ώρες μετά την απάντηση του Νίκου Χαρδαλιά, ο Ευάγγελος Αντώναρος επανήλθε ανταπαντώντας και αφήνοντας υπονοούμενα ότι θα είναι «ο επόμενος που θα παραιτήσουν»!

Έγραψε στο facebook:

«Γιατί απαντά ο ανεπαρκής υφυπουργός πολιτικής προστασίας σε ανάρτηση μου για τον αρτι “παραιτηθέντα” σύμβουλο εθνικής ασφαλείας Κύριος οίδεν.Ίσως να ισχύει αυτό που αποκαλούν οι Γάλλοι “esprit de corps”: Μπορεί δηλαδή να υποπτεύεται (βασίμως!) ότι θα είναι ο επόμενος που θα…παραιτήσουν. Η μπορεί και να ισχύει απλά το αρχαιοελληνικόν “ομοιος ομοίω αεί πελάζει”. ΥΓ. Για όσα τον αφορούν σιωπά ενόχως. Τι να πει άλλωστε ο καυμένος;».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This