Πρωτοφανή ψέματα του Στέλιου Πέτσα για την τουρκική επιθετικότητα! (video)

Must Read

Ο κόσμος το’ χει τούμπανο κι ο Στέλιος Πέτσας κρυφό καμάρι… Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος συνεχίζει να ψεύδεται και να αρνείται την παραβίαση από τους Τούρκους της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας, την ώρα που άπαντες το δηλώνουν και το αναφέρουν ξεκάθαρα.

Ο κ.Πέτσας μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε ότι το Oruc Reis «δεν έκανε έρευνες», άρα κατά τον ίδιο δεν παραβίασε την ελληνική υφαλοκρηπίδα! «Υπήρχε πρόθεση ερευνών, αλλά δεν πραγματοποιήθηκαν», σχολίασε ενδεικτικά! Άφησε επίσης ασχολίαστο το θέμα με τα τουρκικά υποβρύχια εντός ελληνικών χωρικών υδάτων…

https://youtu.be/AB_qs3tBL1w?t=209

Δείτε ακόμα:

Υπέβαλε την παραίτησή του ο Αλέξανδρος Διακόπουλος μετά το μπάχαλο δηλώσεων με τις «έρευνες» του Oruc Reis (video)

Ο Πέτσας δήλωνε ότι το Oruc Reis ΔΕΝ έκανε έρευνες και ο Διακόπουλος σε άλλο κανάλι έλεγε ότι ΕΚΑΝΕ! (video)

Απλά να αναφέρουμε εδώ, ότι σύμφωνα με το liberal.gr υπάρχει μια επιστολή-διάβημα της Ελλάδας στον ΓΓ του ΟΗΕ, με την οποία καταγγέλλεται η Τουρκία για κλιμάκωση, παραβίαση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων επί της υφαλοκρηπίδας μας και παραβίαση των άρθρων 77 & 121 της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της θάλασσας.

Άρα, ο κ.Πέτσας για ποιο λόγο αρνείται την παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας από την Τουρκία, την ώρα που η χώρα μας την αναφέρει ρητά στην επιστολή της στον ΓΓ του ΟΗΕ;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This