Κυριακή, 11 Απρίλιος 2021

Θρίλερ στο ΚΙΝΑΛ: Μην ψηφίσεις τις «Πρέσπες του Μητσοτάκη», θα γίνουμε Ποτάμι!

Ισχυρούς τριγμούς προκαλεί στο Κίνημα Αλλαγής η ερχόμενη ψηφοφορία στη Βουλή για την κύρωση των συμφωνιών Ελλάδος – Αιγύπτου και Ελλάδος – Ιταλίας.

Εκεί που φαινόταν ότι μόνο το κόμμα της κυρίας Γεννηματά θα υπερψήφιζε τις συμφωνίες μαζί με το κόμμα του κύριου Μητσοτάκη, αφού ο ΣυΡιζΑ προσανατολίζεται στο λευκό, ο Κυριάκος Βελόπουλος έχει ασκήσει σκληρή κριτική και στις δύο συμφωνίες, άρα δεν θα τους ψηφίσει, όπως και το ΚΚΕ, στο ΚινΑλ υπάρχει μεγάλη γκρίνια τις τελευταίες ώρες.

Μετά και την παρέμβαση Βενιζέλου που άσκησε κριτική στις συγκεκριμένες συμφωνίες, υπάρχει μερίδα στελεχών του κόμματος που πιέζει την κυρία Γεννηματά να μην τις ψηφίσει. Κάνουν λόγο μάλιστα για «Πρέσπες Μητσοτάκη», και υπενθυμίζουν την τύχη που είχε το Ποτάμι όταν ψήφισαν την συμφωνία των Πρεσπών.

Αυτό είναι ένα επιχείρημα που φαίνεται να κλονίζει την κυρία Φώφη Γεννηματά και να την κάνει να αμφιταλαντεύεται μέχρι τελευταία στιγμή για το τι τελικά θα πράξει. Το εάν οι απειλές περί εκλογικής εξαφάνισης, «όπως έπαθε το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη», τις οποίες βέβαια υποδαυλίζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος με την παρέμβαση του θα την κάνουν αλλάξει την αρχική της απόφαση, θα το δούμε μάλλον την τελευταία στιγμή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ