Το Spiegel ισχυρίζεται ότι ο Μητσοτάκης τορπίλισε την επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία, ερήμην του Δένδια!

Must Read

Σε ένα ρεπορτάζ αναφορικά με την ελληνική κρίση, το γνωστό γερμανικό περιοδικό Σπίγκελ προβαίνει σε έναν απίστευτο ισχυρισμό αναφορικά με την συμπεριφορά του έλληνα πρωθυπουργού Κ. Μητσοτακη, σχετικά με την συζήτηση περί επιβολής κυρώσεων κατά της Τουρκίας από την ΕΕ. Έναν ισχυρισμό που πρέπει άμεσα να διαψευστεί από τον ίδιο τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το περιοδικό, κατά την συνάντηση του με τον Γερμανό υπουργό εξωτερικών, ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε να εννοηθεί ότι δεν επιθυμεί την επιβολή κυρώσεων κατά της Τουρκίας! Αυτό την στιγμή που ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας αγωνιζόταν για την επιβολή κυρώσεων κατά της Τουρκίας λόγω της εισβολής στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Εξαιρετικά σημαντικός είναι και ο τρόπος με τον οποίον το γερμανικό περιοδικό αντιμετωπίζει τον Έλληνα υπουργό εξωτερικών Νίκου Δένδια. Τον παρουσιάζει σχεδόν σαν πολεμοκάπηλο και εμπόδιο για την συνεννόηση Ελλάδας – Τουρκίας! « Πως μπορείς όμως να περιορίσεις την κρίση όταν κάποιος μιλά όπως ο Έλληνας υπουργός Νίκος Δένδιας»; Αναρωτιέται το περιοδικό επιτιθέμενο σαφώς και συκοφαντικά στον έλληνα υπουργό  εξωτερικών.

Οι ισχυρισμοί του Σπίγκελ πάντως δικαιώνουν τις πληροφορίες που είχε αποκαλύψει το Newsbreak.gr εκείνες τις ημέρες σχετικά με την διάσταση απόψεων μεταξύ του μεγάρου Μαξίμου και του υπουργού εξωτερικών.

Αλλά και την αποκάλυψη για την μυστική διπλωματία με την Τουρκία που γινόταν απευθείας από το μέγαρο Μαξίμου ερήμην του Νίκου Δένδια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This