Παρασκευή 18/6/2021

Ο «λαγός» Πατέλης προαναγγέλλει σφαγή συντάξεων από τον Μητσοτάκη!

Εάν διαβάσει κανείς την συνέντευξη του Αλέξη Πατέλη σήμερα στο «Βήμα», πραγματικά απορεί από που έπεσε αυτός ο άνθρωπος. Σε ποιον πλανήτη ζουν οι ιθύνοντες της κυβέρνησης.

Διότι δεν έχει καταλάβει (ή κάνει πως δεν καταλαβαίνει) πως οι συντάξεις ΔΕΝ είναι κάποια δωρεά του κράτους στους απόμαχους της ζωής, αλλά κρατική υποχρέωση αποπληρωμής των εισφορών που έχει ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ από τους Έλληνες και τις Ελληνίδες από τα χρόνια της εργασίας τους.

Επιπλέον το κράτος εδώ και δεκαετίες, απομυζούσε τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων χωρίς να πληρώνει καν τόκο. Αντίθετα, τα έχει εξαφανίσει δύο φορές, μία με το χρηματιστήριο και μία με το PSI.

Γεγονότα που θα έπρεπε να έχουν οδηγήσει στην φυλακή ολόκληρες κυβερνήσεις και σε δήμευση περιουσιών των ενόχων προς όφελος των ασφαλιστικών ταμείων που καταστράφηκαν. Αλλά που…

Αντ’ αυτού βγαίνει σήμερα ο κ.Πατέλης ως… λαγός του Μητσοτάκη για να προαναγγείλει σφαγή συντάξεων. Αν ο Πρωθυπουργός δεν τον απομακρύνει άμεσα, τότε όντως είναι λαγός του.

Δεν μπορεί να υποχρεώθηκε ο Αλέξανδρος Διακόπουλος σε παραίτηση απλά επειδή είπε την αλήθεια για το Oruc Reis και ο κ.Πατέλης να παραμείνει στη θέση του μετά τα όσα εξωφρενικά δήλωσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ