Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

H Δούρου τα «χώνει» στην Κεραμέως, χαρακτηρίζοντας τις τσιρλίντερ… αξεσουάρ!

Περί τσιρλίντερ ο λόγος της Ρένας Δούρου και… πόσο δίκιο έχει!

Η πρώην περιφερειάρχης, πολύ ανανεωμένη με το νέο look στα μαλλιά της που ομολογουμένως την ομορφαίνει περισσότερο, παίρνει θέση για τον ερχομό των τσιρλίντερ στα σχολεία.

Λέει, λοιπόν, η Ρένα ότι αυτό το πρότυπο γυναίκας υποτιμά τη γυναίκα. «Οι τσιρλίντερ παραπέμπουν σε πολύ συγκεκριμένα στερεότυπα της γυναίκας-bimbo, η οποία, όχι μόνο δεν μετέχει στον αγώνα, στον στίβο, στο τερέν του παιχνιδιού, αλλά βρίσκεται στη ζώνη εκείνη γύρω από την οποία λαμβάνει χώρα η δράση. Δεν είναι θεατής, αλλά επευφημεί και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, χορεύοντας και κάνοντας ακροβατικές φιγούρες. Σχεδόν όλες και όλοι έχουμε δει στους αγώνες στις ΗΠΑ, όπου ευδοκιμεί αυτός ο “αθλητικός χορός”, τις τσιρλίντερ να παρεμβάλλονται, για να τέρψουν με τις χορευτικές και ακροβατικές τους επιδόσεις το κοινό, έως ότου συνεχιστεί το παιχνίδι»

«Μια εύθυμη, καλλιτεχνικο-ακροβατική, νότα από γυναίκες στο ενδιάμεσο του “σημαντικού” αγώνα των ανδρών. Μια εικόνα της γυναίκας ως αξεσουάρ σε ένα ευχάριστο διάλειμμα μιας εκδήλωσης. Είμαστε καλές όσο παραμένουμε διακοσμητικές. Αυτή είναι η ουσία. Και φυσικά μπορούμε να την αλλάξουμε, κρατώντας για αρχή το leaders», επιμένει η Ρένα Δούρου, επιτιθέμενη στην Κεραμέως, η οποία βάζει τον χορό στα σχολεία, λες και δεν έφταναν όλα τα άλλα δεινά που τα ταλανίζουν!

  • Δείτε την (πλήρη) ανάρτηση της πρώην Περιφερειάρχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ