H Δούρου τα «χώνει» στην Κεραμέως, χαρακτηρίζοντας τις τσιρλίντερ… αξεσουάρ!

Must Read

Περί τσιρλίντερ ο λόγος της Ρένας Δούρου και… πόσο δίκιο έχει!

Η πρώην περιφερειάρχης, πολύ ανανεωμένη με το νέο look στα μαλλιά της που ομολογουμένως την ομορφαίνει περισσότερο, παίρνει θέση για τον ερχομό των τσιρλίντερ στα σχολεία.

Λέει, λοιπόν, η Ρένα ότι αυτό το πρότυπο γυναίκας υποτιμά τη γυναίκα. «Οι τσιρλίντερ παραπέμπουν σε πολύ συγκεκριμένα στερεότυπα της γυναίκας-bimbo, η οποία, όχι μόνο δεν μετέχει στον αγώνα, στον στίβο, στο τερέν του παιχνιδιού, αλλά βρίσκεται στη ζώνη εκείνη γύρω από την οποία λαμβάνει χώρα η δράση. Δεν είναι θεατής, αλλά επευφημεί και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, χορεύοντας και κάνοντας ακροβατικές φιγούρες. Σχεδόν όλες και όλοι έχουμε δει στους αγώνες στις ΗΠΑ, όπου ευδοκιμεί αυτός ο “αθλητικός χορός”, τις τσιρλίντερ να παρεμβάλλονται, για να τέρψουν με τις χορευτικές και ακροβατικές τους επιδόσεις το κοινό, έως ότου συνεχιστεί το παιχνίδι»

«Μια εύθυμη, καλλιτεχνικο-ακροβατική, νότα από γυναίκες στο ενδιάμεσο του “σημαντικού” αγώνα των ανδρών. Μια εικόνα της γυναίκας ως αξεσουάρ σε ένα ευχάριστο διάλειμμα μιας εκδήλωσης. Είμαστε καλές όσο παραμένουμε διακοσμητικές. Αυτή είναι η ουσία. Και φυσικά μπορούμε να την αλλάξουμε, κρατώντας για αρχή το leaders», επιμένει η Ρένα Δούρου, επιτιθέμενη στην Κεραμέως, η οποία βάζει τον χορό στα σχολεία, λες και δεν έφταναν όλα τα άλλα δεινά που τα ταλανίζουν!

  • Δείτε την (πλήρη) ανάρτηση της πρώην Περιφερειάρχη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This