Ο Κακλαμάνης βγάζει στη «σέντρα» τη Μενδώνη για τον βανδαλισμό των βασιλικών τάφων στο Τατόι

Must Read

Σαφείς απαντήσεις για τον αποτρόπαιο βανδαλισμό του ταφικού μνημείου του βασιλέως Παύλου και της Φρειδερίκης στο Τατόι, αλλά και νέα μέτρα προφύλαξης στο κτήμα ζητά ο Νικήτας Κακλαμάνης από το υπουργείο Πολιτισμού.

Ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής, έφερε προ των ευθυνών της την ηγεσία του υπουργείου, ζητώντας από τη Λίνα Μενδώνη να εκδοθεί σχετική ανακοίνωση που να εξηγεί διεξοδικά τι ακριβώς συνέβη την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου. «Περιμένω να δω αναλυτική ανακοίνωση σήμερα του Υπουργείου Πολιτισμού για τον βανδαλισμό στο Τατόι των βασιλικών τάφων», είπε ειδικότερα ο «γαλάζιος» βουλευτής, ο οποίος προέδρευε της συνεδρίασης στην Ολομέλεια την Τετάρτη.

«Περιμένω να δω», πρόσθεσε, μάλιστα, απευθυνόμενος στην παριστάμενη υπουργό Πολιτισμού, «εάν η φύλαξη που υπάρχει είναι επαρκής, τώρα μάλιστα που πάει να αναπλαστεί, και αν έχει γίνει και καταγραφή των ιστορικών αντικειμένων και τι υπάρχει πια εκεί μέσα».

Ο Νικήτας Κακλαμάνης, εξέφρασε μάλιστα την ελπίδα να υπάρξει αναλυτική ανακοίνωση από το υπουργείο, ώστε να μην χρειαστεί να υποβάλει σχετική ερώτηση, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Η Λίνα Μενδώνη πάντως, δεν απάντησε στον αντιπρόεδρο της Βουλής, ενώ τα ερωτήματα για τους δράστες και το πώς κατάφεραν να βανδαλίσουν ανενόχλητοι το μνημείο, παραμένουν αναπάντητα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This