Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Δωδεκαθεϊστές ζητούν να κατέβει σποτ του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο… υβρίζεται ο Δίας

Ζητούν την απόσυρση του σποτ, καθώς, όπως λένε, προσβάλλεται το θρησκευτικό τους συναίσθημα

Την άμεση… αντίδραση του Ύπατου Συμβουλίου Ελλήνων Εθνικών, δηλαδή του επίσημου φορέα που εκφράζει την Αρχαία Ελληνική Θρησκεία, προκάλεσε το προεκλογικό βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο αναγράφεται σε κάποιο σημείο του πως «γ… ο Δίας»!

Δείτε το βίντεο στο 17ο δευτερόλεπτο:

Η σχετική ανακοίνωση:

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΕΣ!

Επιστολή 368 / 17 Μαϊου «2019»

Προς το Πολιτικό Κόμμα ΣΥΡΙΖΑ
Κύριοι,

Μας καταγγέλθηκε (και το διαπιστώσαμε και οι ίδιοι) ότι σε επίσημο προεκλογικό βίντεο του κόμματός σας συμπεριλαμβάνεται η φράση πως τάχα… «γαμήθηκε ο Δίας»!

Δεν γνωρίζουμε εάν αυτό αποτελεί προϊόν του συλλογικού κομματικού ήθους και αισθητικής σας, ή το κάκιστο ατομικό ήθος και αισθητική κάποιου ατόμου που του αναθέσατε να φτιάξει αυτό το βίντεο, αν και αυτό ελάχιστα μας ενδιαφέρει. Εάν ο δημιουργός ήθελε σώνει και καλά να συνοδεύσει με κάποια βλάσφημη φράση το δικαίωμα στην καθύβριση που υπερασπίζεται ανάμεσα σε διάφορα άλλα το συγκεκριμένο βίντεο, όφειλε να χρησιμοποιήσει, εάν τολμούσε, τον Θεό της «επικρατούσης» Θρησκείας.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, σας καλούμε ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΜΕΣΑ το εν λόγω βίντεο, που προσβάλλει αναίτια, ωμά και βάναυσα το θρησκευτικό συναίσθημα όλων ημών που ακολουθούμε την κατά νόμον γνωστή (ΑΔΑ:Ω76Α4653ΠΣ-94Ξ) Ελληνική Εθνική Θρησκεία. Την θρησκεία των πρόγόνων σας εν τέλει, εάν βεβάιως δέχεστε πως και εσείς έχετε τους ίδιους με εμάς προγόνους.

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ