Άμεση στήριξη 500.000 ευρώ στους δήμους Σαρωνικού και Λαυρεωτικής για τις φωτιές

Must Read

Σε άμεση οικονομική στήριξη ύψους 500.000 ευρώ στους Δήμους Σαρωνικού και Λαυρεωτικής, οι οποίοι επλήγησαν από πυρκαγιά την Τετάρτη 09/09, προχώρησε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο υπουργός Εσωτερικών το μεσημέρι της Πέμπτης επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές, ενώ, κατόπιν, ακολούθησε σύσκεψη με τους Δημάρχους Σαρωνικού, κ. Πέτρο Φιλίππου και Λαυρεωτικής, κ. Δημήτρη Λουκά, στο πλαίσιο της οποίας σύσκεψης τους ανακοίνωσε ότι ο κάθε Δήμος θα λάβει από 250.000 ως έκτακτη επιχορήγηση για αποκατάσταση των ζημιών σε δημοτικές υποδομές και οδοποιία, αλλά και ως αποζημιώσεις προς τις οικογένειες που κάηκαν οι οικίες τους.

Όπως τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος, τα χρήματα θα χορηγηθούν άμεσα από το Υπουργείο Εσωτερικών, από τη στιγμή που θα κατατεθούν τα απαραίτητα έγγραφα από τους Δήμους.

Παράλληλα, ο υπουργός Εσωτερικών συνάντησε και συνεχάρη για το θάρρος και την αυτοθυσία της την υπάλληλο της Πολιτικής Προστασίας Σαρωνικού, κα Κατερίνα Ιωαννίδου, η οποία κατά τη χθεσινή πυρκαγιά έδωσε μάχη με τις φλόγες στην προσπάθεια να σωθούν ζωές και περιουσίες.

ο Υπουργός Εσωτερικών με την ηρωική υπάλληλο της Πολιτικής Προστασίας Σαρωνικού, Κατερίνα Ιωαννίδου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This