Διασυρμός του πολιτεύματος!

Must Read

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ζητάω ταπεινά συγγνώμη από τον Γ. Κουρτάκη επειδή η Βουλή των Ελλήνων καταψήφισε το αίτημα για άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη τον οποίο ο Κουρτάκης είχε μηνύσει!

Για να δικαιολογήσει μάλιστα την ταπεινή του συγνώμη, ο κύριος Γεωργιάδης επικαλείται ότι ο Παύλος Πολάκης έπρεπε να δικαστεί ως απλός πολίτης, ώστε ο απλός πολίτης Γιάννης Κουρτάκης να βρει το δίκιο του.

Και κάπου εδώ χάνεται η λογική ή μάλλον χάνεται η πολιτική αξιοπρέπεια μαζί με την τιμή του πολιτεύματος. Αφού ο κύριος Γεωργιάδης νοιάζεται για την ισονομία του βουλευτή απέναντι στον απλό πολίτη, γιατί όσες φορές ζητήθηκε η άρση ασυλίας του λόγω μηνύσεων από απλούς πολίτες, αρνήθηκε;

Από πότε ένας υπουργός απολογείται σε έναν εκδότη για απόφαση του ελληνικού κοινοβουλίου; Εδώ ακόμα και η παραδοσιακή έννοια της διαπλοκής έχει χάσει το νόημα της. Κάποτε τουλάχιστον η διαπλοκή γινόταν στο ημίφως και σε απόλυτη σιωπή. Τώρα η διαπλοκή γίνεται επίσημα και μάλιστα ο πολιτικός απολογείται όταν δεν καταφέρνει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του εκδότη.

Μεγαλύτερος διασυρμός του πολιτεύματος δεν πρέπει να έχει υπάρξει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This