Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Ο «φωστήρας» Μπογδάνος ρίχνει στους… γονείς το φταίξιμο για τις XL μάσκες της κυβέρνησης!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

«Μια μάσκα και ένα παγουρίνο κάνουν 2 ευρώ. Ας τα αγοράσουν, βρε αδελφέ, οι γονείς», είπε την Τετάρτη ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Μπογδάνος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή για το… φιάσκο των XL μασκών!

Ο «φωστήρας» αυτός της ΝΔ μάλλον κάνει μεγάλη ζημιά στην παράταξή του, όταν με πολλή ευκολία προσβάλλει χιλιάδες γονείς, λέγοντάς τους ότι γκρινιάζουν για τις «κυβερνητικές μάσκες», αντί να διαθέσουν 2 ευρώ για τα παιδιά τους και να τις αγοράσουν μόνοι τους.

Προφανώς, ο κύριος Μπογδάνος αγνοεί ότι, πρώτον, όλοι οι γονείς ανεξαιρέτως συνόδευσαν τα παιδιά τους με μάσκες στο σχολείο, πολύ πριν μοιραστούν «τα σώβρακα που κατασκεύασε η κυβέρνηση για να μοιράσει», και άρα δεν περίμεναν εσένα να δώσεις οδηγίες, και, δεύτερον, το θέμα μας είναι ότι δόθηκαν εκατομμύρια ευρώ για άχρηστες μάσκες, που αυτές, ναι, τις πλήρωσαν οι γονείς που προσβάλλει.

Επιπλέον ζήτημα είναι το γεγονός ότι όχι μόνο πνίγηκε σε μια κουτάλια νερό, αλλά ζητάει και τα ρέστα!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ