Ευχές από το πρωθυπουργικό ζεύγος στη Σοφία τους, το «φως της ζωής τους»

Must Read

Ευχές… Instagram-ικές έστειλαν στο Σοφάκι τους που γιόρταζε την Πέμπτη η Μαρέβα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η μαμά της ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μια κοινή φωτογραφία τους, την οποία συνόδευσε με το μήνυμα «Χρόνια πολλά, φως της ζωής μου», ενώ ο πρωθυπουργός μπαμπάς έγραψε: «Σοφία, Πίστη, Αγάπη, Ελπίδα. Χρόνια πολλά, αγάπη μου».

Η 23χρονη κόρη του Κυριάκου μόλις πέρσι αποφοίτησε από το περίφημο αμερικανικό πανεπιστήμιο John Hopkins, όπου σπούδαζε στη σχολή Δημόσιας Υγείας και, έκτοτε, ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, σε μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς τράπεζες στον κόσμο στον τομέα των επενδύσεων τραπεζικών τίτλων, ομολόγων, κινητών αξιών και διαχείρισης επενδυτικών χαρτοφυλακίων.

Θεωρείται άνθρωπος χαμηλών τόνων και πολύ σοβαρή στα επαγγελματικά της. Ο Κυριάκος, μάλιστα, της έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This