Τομεάρχης Δικαιοσύνης ΣΥΡΙΖΑ Θεόφιλος Ξανθόπουλος: «Ο παπανδρεϊσμός δεν είναι λύση για τα προβλήματα της χώρας»

Συντάκτης: Newsroom

O νέος τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Θεόφιλος Ξανθόπουλος μιλά για τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη Τσίπρα και το «φλερτ» με το ΠΑΣΟΚ.

 • Aπό τη Βίβιαν Μπενέκου

Μόλις ορίστηκε από τον Αλέξη Τσίπρα τομεάρχης Δικαιοσύνης, πήρε τη vintage BMW μηχανή του, που δεν την αποχωρίστηκε ούτε στο γαμήλιο ταξίδι του κι έκανε μια μεγάλη βόλτα στους δρόμους της Δράμας για να το γιορτάσει. Ο λόγος για τον Θεόφιλο Ξανθόπουλο, βουλευτή Δράμας και τομεάρχη Δικαιοσύνης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, που ανοίγει τα χαρτιά του σήμερα στην «Espresso».

Αυτό που σε άλλα κόμματα ονομάζεται γκρίνια στην Αριστερά λέγεται «ανοιχτή δημοκρατική συζήτηση» και αποτελεί οξυγόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι η απάντηση που δίνει ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος σε αυτούς που βλέπουν… πολλές γκρίνιες τελευταία στο κόμμα του. Παρ’ όλα αυτά, παραδέχεται ότι «κάθε ήττα προκαλεί εσωστρέφεια». Μιλώντας για το «φλερτ» του ΣΥΡΙΖΑ προς το ΠΑΣΟΚ, ξεκαθαρίζει ότι «ο παπανδρεϊσμός δεν είναι λύση για τα προβλήματα της χώρας».

Για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη λέει ότι μπορεί να είναι «πρώτο βιολί», αλλά όχι «διευθυντής ορχήστρας». Πηγαίνοντας πιο βαθιά στην κριτική του, πιστεύει ότι «τα εκατομμύρια ευρώ που δαπανήθηκαν στα ΜΜΕ από τη Ν.Δ. άμβλυναν την κριτική τους διάθεση» προς την κυβέρνηση.

Ως τομεάρχης Δικαιοσύνης, είναι υπέρ του πολιτικού γάμου των ομοφυλοφίλων και της υιοθεσίας παιδιών από τους ίδιους.

Ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος έχει σύζυγο παιδίατρο, δύο παιδιά που σπουδάζουν και έναν φίλο ζωής με τον οποίο βίωσαν πολλά και σημαντικά. Από συμφοιτητές στη Νομική, μέχρι και σήμερα που ο Λάκης Λαζόπουλος, όταν πηγαίνει στη Δράμα, πίνει το καφεδάκι του μόνο μαζί του.

 • O Αλέξης Τσίπρας καλά το πάει το… καράβι; Υπάρχουν αρκετές γκρίνιες στο εσωτερικό του κόμματος…

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης του κόμματος. Παρέλαβε ένα κόμμα στα όρια της κοινοβουλευτικής επιβίωσης και το οδήγησε στην κυβέρνηση. Ακόμη και ηττημένος ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί το υψηλό ποσοστό του 32%, γεγονός που τον κατατάσσει στην πρώτη θέση των αριστερών κομμάτων σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Φυσικά, στην Ανανεωτική Αριστερά δεν ισχύει το «ενός ανδρός αρχή». Λειτουργούμε με βάση ανοιχτές, συλλογικές δημοκρατικές διαδικασίες. Αυτό που για την Αριστερά αποτελεί οξυγόνο, η ανοιχτή δημοκρατική συζήτηση, από τους εκτός Αριστεράς εκλαμβάνεται ως γκρίνια.

 • Τι συμβαίνει όμως και ακόμη είστε μια πολύ χλιαρή αντιπολίτευση;

Είμαστε ένα μεγάλο κόμμα, οι πολίτες μάς έταξαν στην αξιωματική αντιπολίτευση και επομένως οφείλουμε να ασκούμε τον θεσμικό μας ρόλο με τη μέγιστη δυνατή συνέπεια. Προερχόμαστε από μία εκλογική ήττα και κάθε ήττα προκαλεί εσωστρέφεια. Ταυτόχρονα, σε εμάς είναι σε εξέλιξη το μεγάλο στοίχημα της διεύρυνσης του κόμματος, ώστε να αντιστοιχηθεί η εκλογική του βάση με την οργανωτική του δομή. Αν κάποιος συνυπολογίσει και την πανδημία, που ανέκοψε την προσυνεδριακή διαδικασία, έχει αρκετά στοιχεία για να εξηγήσει τη σημερινή μας κατάσταση. Από την άλλη πλευρά, η κυβέρνηση Μητσοτάκη απολαμβάνει ασυλία από σχεδόν όλο τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, ώστε σχεδόν καμιά αστοχία ή ανεπάρκειά της δεν φτάνει στους πολίτες.

Σε αντίθεση όμως με την εικόνα, η αντιπολίτευση που ασκούμε είναι συντονισμένη, αποτελεσματική και κυρίως υπεύθυνη. Ας αναλογιστούν οι πολίτες την αντιπολίτευση που έκανε η Ν.Δ. τόσο στο Μακεδονικό όσο και στα λοιπά ζητήματα της καθημερινότητας, το ότι ζητούσε συνεχώς εκλογές κ.λπ. Δεν συμφωνώ λοιπόν με την επισήμανση ότι ασκούμε πολύ χλιαρή αντιπολίτευση, το αντίθετο, ασκούμε μία πολύ μαχητική αντιπολίτευση στη Βουλή, όχι όμως με κραυγές, αλλά με επιχειρήματα.

 • Το νέο logo του ΣΥΡΙΖΑ, επιτρέψτε μου να το πω, μου φαίνεται λίγο άνευρο και αδύναμο. Eχω άδικο;

Στα θέματα αισθητικής δεν υπάρχει άδικο ή δίκαιο. Άλλωστε, δεν πρόκειται για έργο τέχνης, ώστε η αισθητική να είναι το κυρίαρχο. Είναι ένα logo που στόχο έχει να εκφράσει τον ΣΥΡΙΖΑ στη νέα εποχή. Ο χρόνος θα δείξει… Η προσωπική μου άποψη είναι ότι πρόκειται για ένα σήμα που δεν περνάει απαρατήρητο, ένα σήμα που «σημαίνει». Και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

 • Δεν λέτε να ξεκολλήσετε από τον παπανδρεϊσμό και το ΠΑΣΟΚ. Oλο γύρω του βρίσκεστε. Έχετε άποψη γι’ αυτό;

Θα σας απαντήσω με την περίφημη φράση του Μαρξ «όταν η Ιστορία επαναλαμβάνεται, επαναλαμβάνεται είτε ως φάρσα είτε ως τραγωδία». Επομένως, έχουμε πλήρη επίγνωση ότι ούτε ο παπανδρεϊσμός είναι λύση για τα προβλήματα της χώρας ούτε το «κλίμα ΠΑΣΟΚ» αποτελεί απάντηση. Οι πολίτες που απογοητεύτηκαν από τη συστράτευση του ΠΑΣΟΚ με τη συντηρητική παράταξη έστρεψαν την πλάτη στο πάλαι ποτέ Κίνημα και αναζήτησαν τη λύση των προβλημάτων τους και προοδευτική προοπτική στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είναι ένα μεγάλο στοίχημα, να αποκτήσει η δημοκρατική παράταξη τον ηγεμονικό της ρόλο, και δεν έχει σχέση με «κολλήματα».

 • Κυριάκος Μητσοτάκης. Η γνώμη σας;

Είναι καλός για πρώτο βιολί, αλλά όχι για διευθυντής ορχήστρας. Αν δεν ήταν υιός Μητσοτάκη, δεν θα είχε αυτή την εξέλιξη. Διακήρυξε επιτελικό κράτος και έφτιαξε κομματικό κράτος. Υποσχέθηκε πολλές καλοπληρωμένες δουλειές και περιορίζει και τις υπάρχουσες. Κατήγγειλε τη Συμφωνία των Πρεσπών και σήμερα υποδέχεται τον Ζάεφ ως επικεφαλής της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας.

 • Έχετε δηλώσει σε άρθρο σας: «Η κυβέρνηση αυτοϋπονομεύτηκε στηριζόμενη στην επικοινωνιακή της υπεροπλία και τη σιγή (εξαγορασμένη;;;) των ΜΜΕ». Υπάρχουν εξαγορασμένα ΜΜΕ;

Όπως πολύ σωστά επισημαίνετε, η λέξη «εξαγορασμένη» συνοδεύεται από ερωτηματικά. Δεν έχω απάντηση. Όμως τα εκατομμύρια ευρώ που δαπανήθηκαν είναι βέβαιο ότι άμβλυναν την κριτική διάθεση, που από τον ρόλο τους οφείλουν να έχουν τα μέσα. Για να μην πω ότι πολλά απ’ αυτά έγιναν «κυβερνητικότερα» της κυβέρνησης.

 • Οι δημοσκοπήσεις όμως φέρνουν 20 μονάδες πίσω τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό τα ΜΜΕ το δημιουργούν;

Εφόσον τις δημοσκοπήσεις τις κάνουν εταιρίες του κ. Θεοδωρικάκου, πάλι ευχαριστημένοι είμαστε… Για να απαντήσω όμως σοβαρά στο ερώτημά σας, η κυβέρνηση έχει ακόμη (για λίγο καιρό, υποθέτω) πολιτικό κεφάλαιο και ασυλία. Αρχίζουν όμως τα προβλήματα, οικονομικά, εθνικά, υγειονομικά, που απαιτούν λύσεις και όχι επικοινωνιακούς χειρισμούς. Η κυβέρνηση στα μεν εθνικά παρακολουθεί αμήχανη την τουρκική θρασύτητα, στην οικονομία έρχεται Αρμαγεδδώνας, τα εργασιακά δικαιώματα και οι μισθοί περικόπτονται, η δε πανδημία δείχνει ξανά τα δόντια της, με την κυβέρνηση, παντελώς απροετοίμαστη, να κάνει συνεχώς στοχευμένες επιλογές υπέρ των λίγων, καθώς και κινήσεις πανικού, οι οποίες επιτείνουν τα προβλήματα. Οι μάσκες XXL στα σχολεία, οι καθαρίστριες που εμφανίστηκαν την τελευταία στιγμή, οι τάξεις των 25 μαθητών, τα αυξανόμενα κρούσματα, οι ελλείψεις στο ΕΣΥ κ.λπ. είναι ανησυχητικά στοιχεία και πιστεύω ότι θα αλλάξουν το κλίμα και θα σηματοδοτήσουν την αλλαγή των συσχετισμών.

 • Ως τομεάρχης Δικαιοσύνης πιστεύετε ότι πρέπει να νομοθετηθεί ο γάμος των ομοφύλων και η υιοθεσία των παιδιών από αυτά τα ζευγάρια; Είναι κανονικές οικογένειες αυτές των ομοφυλοφίλων;

Ζούμε σε μία δυτικοευρωπαϊκή κοινωνία, ανήκουμε στον πυρήνα των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα, που κατακτήθηκαν με αίμα, αγώνες και θυσίες, βρίσκονται σε περίοπτη θέση, αν και με τον αχαλίνωτο νεοφιλελευθερισμό που επικρατεί περιστέλλονται ουσιαστικά. Οι άνθρωποι διαφορετικού σεξουαλικού προσανατολισμού έχουν όλα τα δικαιώματα που έχουμε οι υπόλοιποι. Άρα και αυτό του πολιτικού γάμου με ομοφύλους τους, καθώς και το δικαίωμα της τεκνοθεσίας. Ίσως η ελληνική κοινωνία, παραδοσιακή κατά βάση, δεν βλέπει πολύ θετικά μια τέτοια εξέλιξη. Αυτό μένει να φανεί. Όμως η Αριστερά, αν θέλει να είναι Αριστερά, οφείλει να ανοίγει δρόμους.

 • Είχατε κάποιον δικό σας που να νόσησε από κορονοϊό; Φοβάστε εσείς;

Όχι, ευτυχώς, κανείς στο άμεσα ή ευρύτερο οικογενειακό ή φιλικό μου περιβάλλον δεν νόσησε. Αυτό όμως δεν με κάνει να προσέχω λιγότερο. Δεν θα έλεγα ότι φοβάμαι, αλλά τηρώ σχολαστικά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ (μάσκα, πλύσιμο χεριών, απόσταση).

 • Είστε μηχανόβιος απ’ όσο ξέρω. Πείτε μου γι’ αυτή σας την αγάπη…

Οδηγώ μοτοσικλέτα από πολύ νέος. Μάλιστα τη 10ετία του ’80 οι μοτοσικλέτες που κυκλοφορούσαν ήταν ελάχιστες και, φυσικά, εγώ ως δικηγόρος ήμουν «αξιοθέατο». Παλαιότερα είχα άλλες μηχανές, αλλά η σχέση μου με την BMW είναι σχέση ζωής. Την αγόρασα καινούργια, την έχω πάνω από 30 χρόνια, με τη μηχανή πήγαμε γαμήλιο ταξίδι στην Ιταλία, είναι κοντολογίς μέλος της οικογένειας.

 • Όμως τι φταίει και τα περισσότερα θανατηφόρα δυστυχήματα γίνονται με μηχανές και αφορούν νέους ανθρώπους;

Κοιτάξτε, στατιστικά οι νέοι οδηγούν μοτοσικλέτα, άρα οι νέοι θα είναι τα περισσότερα θύματα. Αν προσθέσετε την έλλειψη οδηγικής κουλτούρας που έχουμε ως λαός, την ενδιάθετη τάση μας να αγνοούμε σήματα και κανόνες ασφαλείας, καθώς και τις αδυναμίες του συστήματος εκπαίδευσης οδηγών, έχετε μερικές επαρκείς εξηγήσεις.

 • Ορειβασία, ποδόσφαιρο ή μηχανή;

Oλα έχουν την ώρα τους και τη χάρη τους. Ποδόσφαιρο απλώς παρακολουθώ, είμαι Δόξα Δράμας, φυσικά, αλλά το σκι και η ορεινή πεζοπορία μού αρέσουν πολύ. Πάρα πολλά χρόνια ήμουν αντιπρόεδρος στον Ορειβατικό Σύλλογο Δράμας. Στο χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού έχω περάσει ατέλειωτες ώρες. Η μοτοσικλέτα, όπως σας προανέφερα, όμως, αποτελεί «ελιξίριο νεότητας».

 • Ποια η ωραιότερη και ποια ήταν η χειρότερη μέρα σας μέχρι σήμερα;

Η ερώτησή σας με «ταρακούνησε»! Η ζωή είναι πολύ γενναιόδωρη μαζί μου, άρα δεν έχω χειρότερη μέρα. Ωραίες όμως έχω πάρα πολλές. Η γέννηση των παιδιών μου, το πτυχίο μου, η πρώτη μου εκλογή ως πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας και, φυσικά, η εκλογή μου στη Βουλή. Τελευταίο δώρο, η ανάληψη της ευθύνης του τομεάρχη Δικαιοσύνης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Aρα, μόνον ευγνωμοσύνη μπορώ να νιώθω. Φυσικά, δυσάρεστες στιγμές υπήρξαν, όπως υπάρχουν στη ζωή κάθε ανθρώπου και ήταν πολλές. Καμία όμως τόσο έντονη, ώστε να καταγραφεί ανεξίτηλα ως η πλέον δυσάρεστη.

 • Είδα φωτογραφία με τον Λάκη Λαζόπουλο. Φίλοι;

Ω, ναι! Συμφοιτητές στη Νομική Θράκης, που όσοι έχουν φοιτήσει εκεί τη 10ετία του ’70, καταλαβαίνουν τον «ιερό δεσμό». Σχέση ζωής, σχέση ακατάλυτη, που ενισχύθηκε στον απόλυτο βαθμό και από γεγονότα πολύ βαθιάς συναισθηματικής φόρτισης.

 • Το δραμινό κρασί είναι τοπ. Ποιο το καλύτερο όλων από τα κρασιά σας; Τι να δοκιμάσω;

O,τι και να σας πω θα θεωρηθεί γκρίζα διαφήμιση. Δοκιμάστε, πειραματιστείτε και θα βρείτε κάποια από τις ετικέτες μας να καλύψει τις οινικές σας ανησυχίες, αν κι εγώ να σας εξομολογηθώ ότι είμαι λάτρης του τσίπουρου με γλυκάνισο (έτσι το πίνουμε στη Δράμα).

 • Έρωτας ή αγάπη;

Ως αριστερός θα σας απαντήσω: Όχι στα ψεύτικα διλήμματα! Και έρωτας και αγάπη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Εκπτώσεις» στην απονομή δικαιοσύνης

Το νέο νομοσχέδιο του Γιώργου Φλωρίδη αυστηροποιεί τις πλημμεληματικές ποινές και μειώνει τα φίλτρα που κρίνουν υποθέσεις

Ντόρα Μπακογιάννη: «Η επίσκεψη Ερντογάν έπρεπε να γίνει»

Από την πολυαμενόμενη επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, μέχρι τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και από το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, που επίσης έχει...

ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησε και ο Νίκος Μπελαβίλας – «Συντρόφισσες και σύντροφοι δεν πάει άλλο»

«Πολύ μεγάλος στην ηλικία και στο νου για άλλη μία διάσπαση», δήλωσε σήμερα ο Νίκος Μπελαβίλας, υποψήφιος βουλευτής στις εθνικές εκλογές και υποψήφιος δήμαρχος...

Τα Γλυπτά απέναντι στα Eurofighter της Τουρκίας

Λονδίνο και Άγκυρα επιχειρούν να ενισχύσουν την «οπλική διπλωματία», ώστε η Τουρκία να μην αισθάνεται «αγχωμένη», καθώς η ισορροπία στον αέρα του Αιγαίου έχει αλλάξει υπέρ της Ελλάδας

Η επιστολική ψήφος και πώς λειτουργεί

Όλες οι λεπτομέρειες

Αυγέρη: Τι απαντά η κυβέρνηση στην δήλωση κόλαφο της ΕΕΔΑ για το σκάνδαλο των...

Την ανακοίνωση καταπέλτη της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ) για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τις προσπάθειες φίμωσης της ΑΔΑΕ για το...

Κόλαφος η ΕΕΔΑ: Παρεμπόδιση της ΑΔΑΕ από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη στη διερεύνηση του σκανδάλου...

Μια πραγματική ανακοίνωση-καταπέλτη εξέδωσε Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου* (ΕΕΔΑ) για τις Ανεξάρτητες Αρχές και την προσπάθεια παρεμπόδισης του έργου τους από...

Βάζουν ταφόπλακα στο εθνικό έγκλημα!

Ετοιμάζονται να «ξεπλύνουν» τους εμπλεκόμενους στο τεράστιο σκάνδαλο των εξοπλιστικών!Η Ελλάδα απειλείται, ο Έλληνας βουλιάζει στην ανέχεια, αλλά οι μίζες των εκατομμυρίων, θα μείνουν...

Μια… νέα Ελλάδα βλέπει ο Μητσοτάκης

Στην ομιλία του στην ολομέλεια της συνόδου της 28ης Διάσκεψης των Μερών της Σύμβασης του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή που διεξάγεται στο Ντουμπάι,...

Στο ναδίρ οι ελληνορωσικές σχέσεις!

Πώς φτάσαμε στην ολική ρήξη με τη Μόσχα

Προκλητική απόφαση Κεραμέως: Εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων μετά τις ευρωεκλογές!

Είναι πλέον κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο πως η κυβέρνηση άρον-άρον αποφάσισε να προχωρήσει στη διαδικασία επιστολικής ψήφου στις επερχόμενες εκλογές επιχειρώντας να διατηρήσει τα...

Εξακολουθεί να «φυλλορροεί» ο ΣΥΡΙΖΑ: Μόνο σήμερα αποχώρησαν σχεδόν 300 στελέχη και μέλη τοπικών...

Μία ημέρα μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης του ονόματος της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας που...

Δεν υπάρχει τιμωρία στον παράδεισο…

Άκουγα χθες σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ τη μάνα ενός 15χρονου, που συνελήφθη επειδή μαζί με 2-3 ακόμη συνομήλικούς του έδειραν και λήστεψαν τον υποδιευθυντή ενός...

Δομικές αλλαγές στην Πολιτική Προστασία – Τι περιλαμβάνει το νομοσχέδιο Κικίλια

Ο Βασίλης Κικίλιας κατέθεσε στην Βουλή για διαβούλευση το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, όλες τις αλλαγές στην Πολιτική Προστασία με γνώμονα την ασφάλεια...

Κασσελάκης σε Γεραπετρίτη: Διάλογος με την Τουρκία σε 4 στρατηγικούς άξονες, για να εξυπηρετούν...

Με τον Υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Γεραπετρίτη συναντήθηκε το πρωί ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από την τομεάρχη Εξωτερικής Πολιτικής, Ρένα Δούρου και...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Μαίρη Συνατσάκη ανέβασε την πρώτη φωτογραφία από το νέο κατακίτρινο σπίτι της

Η Μαίρη Συνατσάκη υποδέχθηκε το Δεκέμβριο, τον καλύτερο μήνα του χρόνου όπως έγραψε στο καινούργιο της σπίτι, στο οποίο μετακόμισε μόλις, μαζί με το...

Στα μαχαίρια γνωστό ζευγάρι επιχειρηματιών για την περιουσία έπειτα από 10 χρόνια γάμου

Επεισοδιακός -και καθόλου «βελούδινος»- είναι ο χωρισμός γνωστού ζευγαριού επιχειρηματιών που, έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση παιδιών, βρίσκεται στα «μαχαίρια»...

Ζαχάροβα: Αυτός είναι ο διοικητής του τάγματος Αζόφ που έδωσε εντολή για τον βομβαρδισμό ελληνικού χωριού

Ανακοίνωση για την ταυτοποίηση του διοικητή του Τάγματος Αζόφ ο οποίος σύμφωνα με το Κρεμλίνο, ήταν το πρόσωπο που έδωσε εντολή για τον βομβαρδισμό...

Σκληρή ταξιδιωτική οδηγία των Βρετανών για την Ελλάδα!

Είναι η δεύτερη μέσα σε δύο εβδομάδες - Να είναι τυχαίο το χρονικό σημείο άραγε;

Δέσποινα Παπαδοπούλου: Μια χούφτα άνθρωποι στην κηδεία της συζύγου του δικτάτορα

Οπως έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής της, ξεχασμένη απ' όλους σ' ένα διαμέρισμα 80 τετραγωνικών μέτρων στη Νέα Ερυθραία, συντροφιά με τις φωτογραφίες...

Έξαλλη με ταμία καταστήματος η Φαίη Σκορδά: «Μου γύρισε το μάτι, δεν καταλαβαίνετε τι της έκανα»

Η ερώτηση μιας εργαζόμενης σε κοσμηματοπωλείο στην Φαίη Σκορδά, στάθηκε αρκετά για να βγάλει έξω από τα ρούχα της την γνωστή παρουσιάστρια, όπως η...

Οργή των φωτορεπόρτερ για τον Γεραπετρίτη: «Απαράδεκτη συμπεριφορά»

Την οργή και την έντονη αντίδρασή τους εκφράζουν οι φωτορεπόρτερ μέσω επιστολής διαμαρτυρίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη καταγγέλοντας απαξιωτική συμπεριφορά από τον Γιώργο Γεραπετρίτη.Όπως τονίζουν...

Κλείνει το παράνομο τζαμί στα Μέγαρα!

Έπιασε τόπο η αποκάλυψη της «δημοκρατίας» για το μεγαλύτερο τζαμί της χώρας μετά αυτό του Βοτανικού, το οποίο χωρίς καμία άδεια λατρευτικού χώρου άνοιξε...

Βουλγαρία: Xρυσωρυχείο απειλεί τον Έβρο

Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί κάνει η πρωτοβουλία «Rodopi Guardians» από τη Βουλγαρία, με επιστολή της στην οποία αναφέρει τη δημιουργία μεγάλου χρυσωρυχείου στα...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προς παραγραφή το σκάνδαλο με τις έξι φρεγάτες!

Ντροπή! Το Δημόσιο δεν εμφανίστηκε στη δίκη για να παρασταθεί ως πολιτική αγωγή – Κατηγορούμενοι παραμένουν μόνο το ζεύγος Παπαντωνίου και ο Μπάρδης

Γιούλη Ηλιοπούλου: «Μεγάλο σχολείο ο Βουτσάς για μένα»

Τριπλό θεατρικό «χτύπημα» από τη Γιούλη Ηλιοπούλου: σκηνοθετεί φέτος δυο παραστάσεις της παιδικής σκηνής της, ενώ ανεβαίνει και η ίδια στο σανίδι, έπειτα από απουσία 10 ετών, πρωταγωνιστώντας σε...

Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. για τον απανθρακωμένο άνδρα στο Μενίδι – Αναγνωρίστηκε το όχημα

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο ενός άνδρα στο Μενίδι, ο οποίος απανθρακώθηκε μετά από φωτιά που ξέσπασε σε σταθμευμένο όχημα επί της λεωφόρου Ιωνίας αργά το βράδυ του Σαββάτου.Το τραγικό...

Καβάλα: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 61χρονο – Τραυματίστηκε 33χρονος

Με αίμα «βάφτηκε» για ακόμα μια φορά χθες το βράδυ η άσφαλτος, αυτή τη φορά έξω από την Καβάλα, με θύμα έναν 61χρονο.Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ του...