Είναι η κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη «προστάτισσα αποδιοπομπαίων υπουργών;»

Must Read

Ένα άρθρο για τη «σχέση» του Άδωνι Γεωργιάδη με τη Μαρέβα Μητσοτάκη, το οποίο αναφέρεται στην προσπάθεια του Υπουργού Ανάπτυξης να μπει κάτω από τις … φτερούγες της συζύγου του Πρωθυπουργού για να γλιτώσει (;) από τη δυσμένεια που υπάρχει για το πρόσωπό του.

Του Γ. Λακόπουλου από το anoixtoparathyro.gr

Είναι η κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη – Γκραμόφσκι παρακαλώ» που θα έλεγε και η Ντόρα- προστάτισσα αποδιοπομπαίων υπουργών; Ο πρώτος που έπρεπε να ξέρει την απάντηση είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Τον περασμένο Ιούλιο έβγαλε -σε κάτι εγκαίνια στην Κέρκυρα -μια φωτογραφία με την πρωθυπουργική σύζυγο στο ηλιοβασίλεμα και έσπευσε  να την κοινοποιήσει – με την άδειά της υποτίθεται- υπό την εξής λεζάντα:

-»Με την αγαπημένη μου φίλη @MarevaGrabowski στα εγκαίνια του εργοταξίου στον Ερημίτη στην Κέρκυρα. Η γυναίκα αυτή είναι αξία θαυμασμού για αυτό που είναι και το σθένος που έδειξε στην άθλια επίθεση που δέχτηκε από το σύστημα Συριζανέλ και στάθηκε όρθια. Μπράβο Μαρέβα!»

Το ύφος της ανάρτησης έμοιαζε με αναφορά θρησκευόμενου στον πολιούχο του πόλης στον οποίο προσφέρει τάμα.

Αλλά έπεσε έξω. Η φωτογραφία δεν άλλαξε τη δυσμένεια του Μητσοτάκη στην οποία έχει περιπέσει από καιρό ο Γεωργιάδης και στην πρώτη ευκαιρία τον κλάδεψε.

Είναι πλέον υπουργός χωρίς υπουργείο, αφού μετά το ΕΣΠΑ έχασε και τα «μεγάλα αναπτυξιακά προγράμματα». Από τον ….υφυπουργό του, που βρίσκεται όπως όλοι ξέρουν, σε έναν από τους πιο εσωτερικούς μητσοτακικους κύκλους.

Του έδωσε συγχαρητήρια και χάθηκε στις θάλασσες και τα ακρογιάλια. Η πορεία προς το τέλος είναι πικρή. Το κατάλαβε  όταν επιστρέφοντας προσπάθησε να ξαναπιάσει στασίδια στη ΜΜΕ.

Η ανταπόκριση ήταν υποτυπώδης. Ακόμη στον Σκάι μπορούν να ζήσουν και χωρίς αυτόν.

Τα ΜΜΕ ενδιαφέρθηκαν περισσότερο για κάτι παιδάκια που έντυσε η εταιρία του αρχαίους πολεμιστές και τα έβαλε να κάνουν πόλεμο στα …αρχαία ελληνικά, παρά για τις πολιτικές δηλώσεις του.

Πλην αυτών που κρίνονται επιβαρυντικές για την κυβέρνηση, όπως το μαργαριτάρι: «Δώσαμε τις μάσκες  για να κλείσουμε το στόμα των Συρζαίων, αλλά από τη βιασύνη έγιναν και κάτι λαθάκια».

Ο Άδωνις ξέρει ότι βρίσκεται πλέον στο περιθώριο του κυβερνητικού συστήματος. Όπως ξέρει ότι δεν τον παίρνει για αντιμητσοτακικούς τσαμπουκάδες- αν πράγματι αυτό μελετούσε παρά θιν’ αλός.

Αλλά το παλεύει. Με λάθος τρόπο όπως προκύπτει  από την πρωτοβουλία του να κοινοποιήσει μια… υπηρεσιακή συνάντηση με τη Μαρέβα, πασαλειμμένη με συναίσθημα, σα να είναι υπόθεση παρέας η υπουργική λειτουργία.

Για την ακρίβεια ανάρτησε στο Instagram μετα από μια  συνάντηση  στο υπουργείο Ανάπτυξης: «Με την αγαπημένη μου Μαρέβα Μητσοτάκη στο Υπουργείο Ανάπτυξης σε συνάντηση για το επικείμενο έτος Ελληνικής Χειροτεχνίας».

Έτσι μάθαμε δυο πράγματα: Το ένα κάπως αινιγματικό για το ανακάτεμα της κυρίας στο Έτος Χειροτεχνίας. Λεπτομέρειες προσεχώς.

Το άλλο ότι ο υπουργός, κατ’ όνομα Ανάπτυξης, υπολογίζει στις πρεσβείες της συζύγου του Πρωθυπουργού, προς την οποια εκδηλώνει τα άδολα αισθήματα του. Σα να την βλέπει ως  την «Υψηλοτέρα των Ουρανών « και δίχτυ προστασίας του.

Ποιος; Αυτός που έτσι να έκανε σάρωνε τον Κυριάκο μαζί με τα χρυσά κουτάλια που τον μεγάλωσαν. Τωρα ελπίζει στο έλεός του, μέσω των οικείων του.

Αν ο Καβάφης έγραφε πολιτικά ποιήματα το « Όσο μπορείς» θα πήγαινε γάντι:

«Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες.
Μην την εξευτελίζεις πηαίνοντάς την,
γυρίζοντας συχνά κ’ εκθέτοντάς την
στων σχέσεων και των συναναστροφών
την καθημερινήν ανοησία,
ως που να γίνει σα μια ξένη φορτική».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This