Oι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας συνεχίζονται, παρά τις διαβεβαιώσεις Μητσοτάκη

Must Read

Αναντιστοιχία ανάμεσα στις δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και την πρακτική των τραπεζών διαπιστώνει από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέκος Φλαμπουράρης υποστηρίζοντας ότι παρά τις πρωθυπουργικές διαβεβαιώσεις από το βήμα της ΔΕΘ, οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας συνεχίζονται.

«Ή ο πρωθυπουργός λέει ψέματα απευθυνόμενος – στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη – σε πολίτες, νοικοκυριά και επιχειρήσεις λέγοντας ότι δεν θα γίνει κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας μέχρι το τέλος του 2020, ή το τραπεζικό σύστημα ακολουθεί το δικό του δρόμο κόντρα στην Κυβέρνηση και τους πολίτες» παρατηρεί ο υπεύθυνος χρηματοπιστωτικού τομέα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σε κάθε περίπτωση αυτοί που την πληρώνουν σε περίοδο πρωτοφανούς για τα δεδομένα υγειονομικής και οικονομικής κρίσης είναι οι αδύναμοι πολίτες αυτής της χώρας» προσθέτει.

Καλεί την ίδια στιγμή τον Υπουργό Οικονομικών «να πάρει άμεσα απόφαση για απαγόρευση όλων των πλειστηριασμών μέχρι το τέλος του 2020 προκειμένου να δώσουν την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους για την υποβολή σχετικών αιτήσεων, αλλιώς μαζί με το δεύτερο κύμα της πανδημίας του COVID-19, θα έχουμε και κύμα πλειστηριασμών κύριας κατοικίας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This