Σφοδρή αντίδραση της Ελ. Λύσης στις αναφορές για στρατό στα ΜΜΜ: «Τώρα θέλουν να τον χρησιμοποιήσουν ως ΚΤΕΛ και τρόλεϊ»

Must Read

Την έντονη αντίδραση της Ελληνικής Λύσης προκάλεσε η πρόταση της καθηγήτριας Επιδημιολογίας Αθηνάς Λινού περί αξιοποίησης του Ελληνικού Στρατού στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

«Αφού μετέτρεψαν τον Ελληνικό Στρατό σε πλύστρες και καμαριέρες παράνομων μεταναστών, τώρα θέλουν να τον χρησιμοποιήσουν ως ΚΤΕΛ και τρόλεϊ. Τη στιγμή μάλιστα που η Τουρκία απειλεί στρατιωτικά σε όλο το μέτωπο. Ανεύθυνοι, ανεπαρκείς και επικίνδυνοι», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

Η κυρία Λινού, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής της συνέντευξης και αναφερόμενη στο γεγονός ότι στη Μαδρίτη κατέβασαν στον δρόμο τον στρατό, είπε ότι «αν είχαμε κατεβάσει τον Στρατό στα ΜΜΜ, ενδεχομένως και να είχαμε αποτρέψει κάποιους θανάτους… Εξάλλου, δεν θα μας κόστιζε τίποτα και θα έδινε και το μήνυμα… προσέξτε στον κόσμο» σημείωσε.

Στο μεταξύ, η Ελληνική Λύση εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για «νέα επίδειξη κρατικής ανικανότητας με τη δόση του ΕΝΦΙΑ». Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «την ανικανότητα της κυβέρνησης να επισπεύσει την εκκαθάριση του φετινού ΕΝΦΙΑ θα την πληγώσουν οι πολίτες που τον Οκτώβρη θα κληθούν να καταβάλουν διπλή δόση. Κατά τα άλλα καμάρωναν για την αύξηση των δόσεων».

Και καταλήγει η σχετική ανακοίνωση: «Μην τολμήσουν να κατηγορήσουν τους πολίτες εάν υπάρξει υστέρηση των εισπράξεων, διότι άπαντες γνωρίζουν ότι τον Οκτώβριο τα νοικοκυριά θα έχουν… στερέψει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This