Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Σφοδρή αντίδραση της Ελ. Λύσης στις αναφορές για στρατό στα ΜΜΜ: «Τώρα θέλουν να τον χρησιμοποιήσουν ως ΚΤΕΛ και τρόλεϊ»

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Την έντονη αντίδραση της Ελληνικής Λύσης προκάλεσε η πρόταση της καθηγήτριας Επιδημιολογίας Αθηνάς Λινού περί αξιοποίησης του Ελληνικού Στρατού στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

«Αφού μετέτρεψαν τον Ελληνικό Στρατό σε πλύστρες και καμαριέρες παράνομων μεταναστών, τώρα θέλουν να τον χρησιμοποιήσουν ως ΚΤΕΛ και τρόλεϊ. Τη στιγμή μάλιστα που η Τουρκία απειλεί στρατιωτικά σε όλο το μέτωπο. Ανεύθυνοι, ανεπαρκείς και επικίνδυνοι», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

Η κυρία Λινού, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής της συνέντευξης και αναφερόμενη στο γεγονός ότι στη Μαδρίτη κατέβασαν στον δρόμο τον στρατό, είπε ότι «αν είχαμε κατεβάσει τον Στρατό στα ΜΜΜ, ενδεχομένως και να είχαμε αποτρέψει κάποιους θανάτους… Εξάλλου, δεν θα μας κόστιζε τίποτα και θα έδινε και το μήνυμα… προσέξτε στον κόσμο» σημείωσε.

Στο μεταξύ, η Ελληνική Λύση εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για «νέα επίδειξη κρατικής ανικανότητας με τη δόση του ΕΝΦΙΑ». Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «την ανικανότητα της κυβέρνησης να επισπεύσει την εκκαθάριση του φετινού ΕΝΦΙΑ θα την πληγώσουν οι πολίτες που τον Οκτώβρη θα κληθούν να καταβάλουν διπλή δόση. Κατά τα άλλα καμάρωναν για την αύξηση των δόσεων».

Και καταλήγει η σχετική ανακοίνωση: «Μην τολμήσουν να κατηγορήσουν τους πολίτες εάν υπάρξει υστέρηση των εισπράξεων, διότι άπαντες γνωρίζουν ότι τον Οκτώβριο τα νοικοκυριά θα έχουν… στερέψει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ