Ούτε τον Ράμα δεν μπορούμε να… τζαρτζάρουμε;

Must Read

ΠΑΛΙ θα στενοχωρήσω τους φίλους μου τους Νεοδημοκράτες, που θα με κατηγορήσουν ως… ΣΥΡΙΖΑίο. Δεν μπορώ όμως να μην επισημάνω ότι κατά τις συνομιλίες Μητσοτάκη – Ράμα δεν έγινε κουβέντα για τι τραβάει ο Ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου.

  • Γράφει: Χρήστος Μπολώσης

Ήλθε ο φίλος μας ο Έντι, μας είπε τι καλός που είναι ο Ερντογάν και πόσο μας αγαπάει, αλλά εμείς δεν τον καταλαβαίνουμε και τον έχουμε παρεξηγήσει. Μπορεί να ‘ναι κι έτσι. Άλλωστε, οι εκδηλώσεις λατρείας του «σουλτάνου» είναι καθημερινές. Όμως, ο κ. πρωθυπουργός δεν ζήτησε από τον Αλβανό… φίλο μας να δείξει κι αυτός πόσο μας αγαπάει, σταματώντας τις διώξεις και τις δολοφονίες (Αριστοτέλης Γκούμας, Κώστας Κατσίφας).

Μπορεί να μην το θυμήθηκε ο κ. Μητσοτάκης ή και να του το… απαγόρευσε ο σύντροφος Ράμα. Άλλωστε, τον ταλανίζει και το θέμα των μασκών-αλεξίπτωτων και πού να θυμηθεί τώρα τους Βορειοηπειρώτες. Ούτε τον Ράμα δεν μπορούμε να τζαρτζάρουμε, ρε παιδιά; Τόση ξεφτίλα πια;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This