Τσίπρας προς καναλάρχες: «Μην πάρετε τα χρήματα! Δώστε τα χρήματα στο ΕΣΥ»

Must Read

Ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής άσκησε δριμεία κριτική στη ΝΔ για τη νέα λίστα Πέτσα που θα μοιράσει στα ΜΜΕ άλλα 2 εκατομμύρια ευρώ για διαφημιστικές καμπάνιες κατά της πανδημίας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάλεσε τους ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών να μην κρατήσουν τα χρήματα και να τα δωρίσουν στο  ΕΣΥ και στους πλημμυροπαθείς του Ιανού:

«Πάρτε το πίσω. Κύριε Πέτσα πάρτε το πίσω! Είναι ντροπή για τη δημοκρατία. Μην ευτελίζετε με αυτό το τρόπο τη δημοσιογραφία και την ενημέρωση. Η πραγματικότητα είναι πεισματάρα και δεν κρύβεται. Και απευθύνομαι και στους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας. Μην τα πάρετε αυτά τα χρήματα. Δώστε τα λεφτά αυτά στο ΕΣΥ. Δώστε τα τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας. Δε θα σας σώσουν 2 εκατομμύρια.

Μη γίνεστε και εσείς συνένοχοι μιας κυβέρνησης που θέλει να μετατρέψει τη χώρα στο πεδίο της ενημέρωσης, σε Ουγγαρία του Όρμπαν. Είναι σημαντικότερο ζήτημα η αξιοπρέπεια και η αξιοπιστία από ορισμένες χιλιάδες ευρώ», ανέφερε στην ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This