Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

Τσίπρας προς καναλάρχες: «Μην πάρετε τα χρήματα! Δώστε τα χρήματα στο ΕΣΥ»

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής άσκησε δριμεία κριτική στη ΝΔ για τη νέα λίστα Πέτσα που θα μοιράσει στα ΜΜΕ άλλα 2 εκατομμύρια ευρώ για διαφημιστικές καμπάνιες κατά της πανδημίας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάλεσε τους ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών να μην κρατήσουν τα χρήματα και να τα δωρίσουν στο  ΕΣΥ και στους πλημμυροπαθείς του Ιανού:

«Πάρτε το πίσω. Κύριε Πέτσα πάρτε το πίσω! Είναι ντροπή για τη δημοκρατία. Μην ευτελίζετε με αυτό το τρόπο τη δημοσιογραφία και την ενημέρωση. Η πραγματικότητα είναι πεισματάρα και δεν κρύβεται. Και απευθύνομαι και στους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας. Μην τα πάρετε αυτά τα χρήματα. Δώστε τα λεφτά αυτά στο ΕΣΥ. Δώστε τα τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας. Δε θα σας σώσουν 2 εκατομμύρια.

Μη γίνεστε και εσείς συνένοχοι μιας κυβέρνησης που θέλει να μετατρέψει τη χώρα στο πεδίο της ενημέρωσης, σε Ουγγαρία του Όρμπαν. Είναι σημαντικότερο ζήτημα η αξιοπρέπεια και η αξιοπιστία από ορισμένες χιλιάδες ευρώ», ανέφερε στην ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Σάββας Καλεντερίδης
Σάββας Καλεντερίδης