Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

Η εφαρμογή myKEPlive έκανε «πρεμιέρα» μέσω του… ψηφιακού καφενέ της Νίνας Βλάχου!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Μας έκοψαν και το καφεδάκι με τους φίλους, αλλά η Νίνα Βλάχου, πάντοτε εφευρετική, δεν πτοήθηκε: δημιούργησε διαδικτυακό… καφενείο, που, μάλιστα, το ονόμασε «ανοιχτό καφέ στην Κηφισιά»!

Μάζεψε ιθύνοντες του δήμου και παρέα με το καφεδάκι τους συζήτησαν για τον κορωνοϊό, την επιχειρηματικότητα και τις ψηφιακές υπηρεσίες.

Όλο αυτό έγινε μέσω της πλατφόρμας Zoom και με ταυτόχρονη δημόσια προβολή στη σελίδα του Δήμου Κηφισιάς στο Facebook.

Οι καλεσμένοι ομιλητές (μεταξύ των οποίων και η Αγγελική Παπάζογλου, σύζυγος του πρώην προέδρου της Βουλής επί ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση) αναφέρθηκαν στο πώς η πανδημία του κορωνοϊού αλλάζει οικονομία, επιχειρήσεις, αγορά εργασίας και τοπικές κοινωνίες.

Τη συζήτηση συντόνιζε και συμμετείχε, φυσικά, η αντιδήμαρχος του Δήμου Κηφισιάς Νίνα Βλάχου.

Παρουσιάστηκε λοιπόν εκεί η εφαρμογή myKEPlive: η νέα πλατφόρμα διαδικτυακής ενημέρωσης και εξυπηρέτησης για τη διεκπεραίωση συγκεκριμένου αιτήματος, μέσω τηλεδιάσκεψης/βιντεοκλήσης, με ραντεβού από υπαλλήλους των ΚΕΠ
για πολίτες και επιχειρήσεις.

Ο Δήμος Κηφισιάς ήταν στους πρώτους 38 δήμους που εντάχθηκαν στη νέα υπηρεσία. Έτσι, το απογευματινό κηφισιώτικο καφεδάκι της Νίνας έβγαλε ειδήσεις και είχε απήχηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ