Η σοβαρή ασθένεια που βασανίζει τον Άδωνι Γεωργιάδη (video)

Must Read

Δύσκολα τα πράγματα για τον υπουργό Υπουργό Ανάπτυξη και Επενδύσεων!

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη, στο πρώτο επεισόδιο της εκπομπής «Direct» με τον Τάκη Χατζή, ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε με το γνωστό «ωχαδερφιστικό» του ύφος με το οποίο προσπαθεί να ξεχάσει όλες τις πολιτικές του ανακυβιστήσεις – συμπτώματα της σοβαρής πάθησης που τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ωστόσο, όπως ανέφερε, τον συμμερίζεται για όσα λάθη έχει κάνει και όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, επιμένει να τον διατηρεί σε θέση ισχύος και δείχνει κατανόηση ως πιστός του φίλος για τις παρενέργειες της σοβαρής ασθένειας που ομολόγησε ότι πάσχει.

«Εγώ πάσχω μια από μια ασθένεια, πρέπει να τη χειριστώ, λέγεται ακράτεια λόγου. Δεν μπορώ να συγκρατηθώ καμιά φορά», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και εμείς ευχόμαστε μόλις τελειώσουν οι έρευνες για το εμβόλιο του κορωνοϊού, να ασχοληθεί κάποιος επιτέλους με τη θεραπεία για την ανίατη ασθένεια του Άδωνι Γεωργιάδη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This