Πέμπτη 24/6/2021

Η σοβαρή ασθένεια που βασανίζει τον Άδωνι Γεωργιάδη (video)

Δύσκολα τα πράγματα για τον υπουργό Υπουργό Ανάπτυξη και Επενδύσεων!

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη, στο πρώτο επεισόδιο της εκπομπής «Direct» με τον Τάκη Χατζή, ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε με το γνωστό «ωχαδερφιστικό» του ύφος με το οποίο προσπαθεί να ξεχάσει όλες τις πολιτικές του ανακυβιστήσεις – συμπτώματα της σοβαρής πάθησης που τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ωστόσο, όπως ανέφερε, τον συμμερίζεται για όσα λάθη έχει κάνει και όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, επιμένει να τον διατηρεί σε θέση ισχύος και δείχνει κατανόηση ως πιστός του φίλος για τις παρενέργειες της σοβαρής ασθένειας που ομολόγησε ότι πάσχει.

«Εγώ πάσχω μια από μια ασθένεια, πρέπει να τη χειριστώ, λέγεται ακράτεια λόγου. Δεν μπορώ να συγκρατηθώ καμιά φορά», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και εμείς ευχόμαστε μόλις τελειώσουν οι έρευνες για το εμβόλιο του κορωνοϊού, να ασχοληθεί κάποιος επιτέλους με τη θεραπεία για την ανίατη ασθένεια του Άδωνι Γεωργιάδη.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ