Δευτέρα, 19 Απρίλιος 2021

Νέα επίθεση των σαμαρικών: «Δεν θα περάσει ο εθνομηδενισμός του Μαξίμου»

Νέα επίθεση των «κύκλων» του Αντώνη Σαμαρά στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τα εθνικά θέματα!

Ο τέως πρωθυπουργός, μέσω της φίλα προσκείμενης σε αυτόν ιστοσελίδας antinews.gr, κατηγορεί τον Κ. Μητσοτάκη ως «εθνομηδενιστή» και ισχυρίζεται ότι «έβαλε στον πάγο τα… σκοπιανά μνημόνια (και δεν τα έφερε στη Βουλή προς ψήφιση) για να μην πέσει η κυβέρνηση».

Ο κ. Σαμαράς, μέσω του εν λόγω άρθρου που τιτλοφορείται «Την Ελλάδα δεν θα την πάρουν μαζί τους!», ουσιαστικά απειλεί τον πρωθυπουργό ότι «οι πατριωτικές δυνάμεις δεν θα τον αφήσουν να ολοκληρώσει το ξεπούλημα του Αιγαίου».

Γιατί, όπως σημειώνεται, «οι Ελληνες μπορούν να υποστούν πολλά, μπορεί να μην έχουν να φάνε, μπορεί να ανέχονται να τους κλείνουν στα σπίτια τους ελέω κορωνοϊού, αλλά δεν θα ανεχτούν την εκχώρηση μισής σπιθαμής γης. Νόμιζε ο άμοιρος ο… νέος Μωυσής ότι θα μετατρέψει τη χώρα σε μικρή οθωμανική επαρχία και δεν θα ανοίξει ρουθούνι. Ας το έχουν καλά στο μυαλό τους, τόσο ο ίδιος όσο και οι… άριστοι ανίκανοι του Μαξίμου. Ο εθνομηδενισμός δεν θα περάσει! Ας πετάξουν, λοιπόν, στον κάλαθο των αχρήστων τόσο τα… σκοπιανά μνημόνια όσο και τη συνθηκολόγηση με τον ‘σουλτάνο’, διαφορετικά θα βρεθούν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας».

Ο συγγραφέας του άρθρου της σαμαρικής ιστοσελίδας, αναφερόμενος στο «κράξιμο Μητσοτάκη στους υπουργούς του», σχολίασε: «‘Αν δεν σοβαρευτείτε, θα βυθιστούμε όλοι μαζί στην άβυσσο’ τους είπε ουσιαστικά. Συμφωνούμε απολύτως. Να ξέρουν, πάντως, ότι την Ελλάδα δεν θα την πάρουν μαζί τους!»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ